Котлети з сиром без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети з плавленим сиром - соковиті і ніжні. Яйця я не кладу і без них виходить смачно. До того ж, не всі можуть їх є в силу тих чи інших причин. Подавайте котлети з будь-яким гарніром.
Хрусткі зовні і соковиті, ніжні всередині ці котлети сподобаються дорослим і дітям. Я обволікала їх в хлібних крихтах, але можна смажити такі котлети взагалі без панірування. Просто не буде хрусткої скоринки, але це на любителя. В цілому рецепт класичний, проте плавлений сир додає пікантність і особливий смак, властивий цьому продукту. Сподіваюся, любителям котлет блюдо припаде до смаку.
- Куряче філе - 600 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Хліб білий - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
Куряче філе і плавлений сир пропустіть через м'ясорубку.
Білий хліб або булку намочіть у воді і відіжміть. Цибулю і часник очистіть, помийте. Пропустіть через м'ясорубку хліб, цибуля і часник.
Фарсі сіль, можна поперчити, додати сухі приправи. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
З приготованого фаршу сформуйте котлети. Обваляйте їх в хлібній крихті або панірувальних сухарях. Викладіть на гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки.
Котлети з плавленим сиром без яєць готові.
Подавайте котлети з овочами, картопляним пюре, кашею.