Котлети з нуту
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанські страви можуть бути не тільки корисними, але також і смачними. Цей рецепт легких і пікантних котлет з нуту допоможе вам в цьому переконатися.
Багато з нас встигли оцінити прекрасні властивості нуту. Зазвичай, приготування страв з нього вимагає заздалегідь відварити нут. У нашому рецепті смачних котлет з нуту це необов'язково робити. Але замочити його на ніч доведеться - як не крути, а без цього ніяк) Я також додаю в котлети морква, адже вона завжди надає насичений, яскравий колір.
- Нут сухий - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
Залишений на ніч нут, вранці промиваємо, і змелюють в блендері.
Моркву натріть не крупніше, цибулю подрібніть і злегка обсмажте, часник порубати.
Додайте овочі до нуту, а також спеції, борошно, соєвий соус і зовсім небагато цукру.
Сформуйте котлети, обваляйте в борошні й обсмажте до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Готові котлети з нуту можна подати з томатним соусом або іншими овочами. Смачного)