Котлети з начинкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, з недавнього часу, став моїм улюбленим. Котлети дійсно виходять просто казкові. Начинка з лука і яєць дуже добре поєднується з м'ясним фаршем, а котлетки так і тануть у роті.
Це простий рецепт приготування котлет з начинкою в духовці. В якості начинки я використовував варені яйця і ріпчасту цибулю. При бажанні, можна додати, наприклад обсмажені гриби печериці. Котлетки прекрасно готуються не тільки в духовці, але і на сковороді. Як гарнір приготуйте картопляне пюре. Подавайте в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Фарш - 500 грам (будь-який)
- Яйця - 4 штуки (варені)
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Хліб - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком

Дрібно наріжте цибулю.

Зварені яйця дрібно порубати.

Тепер обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

Змішуємо цибулю і яйця, солимо.

Замочіть хліб в молоці.

Потім змішуємо фарш з хлібом (попередньо віджати). Приправити сіллю і poperčite.

Формуємо коржі з фаршу.

У центр кожного коржика викладаємо начинку з лука і яєць.

Формуємо котлетки.

Деко або форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо котлети. Запікати в духовці протягом 40-45 хвилин, температура 180 градусів.

Готово! Смачного!