Картопляні котлети з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва - для любителів картоплі. Воно прекрасно урізноманітнює ваш стіл, і ви залишитеся задоволені і самим процесом приготування, і блюдом. Рецепт картопляних котлет з начинкою - зустрічайте!
Картопляні котлети з начинкою - одне з найулюбленіших і найбільш часто готуються страв в моїй родині. Адже начинку для таких котлет можна приготувати різну, і тому кожен раз у вас буде на столі як би нове блюдо. Розповідаю цікавий рецепт приготування картопляних котлет з начинкою. Готуйте і насолоджуйтеся результатом!
- Картопля - 8-10 штук
- Яйця - 3 штуки(1 сире - для картопляного тіста, 2 варених - для начинки)
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Рибна консерва в маслі - 1 штука
- Зелень кропу, петрушки, Зелена цибуля - 30 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мололтий - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Сухарі мелені - 100 грам
Чистим картошку. Ставимо варити в підсоленій воді до готовності. Готову картоплю розминаємо в пюре.
Поки картопля остигає, займемося начинкою. Моєму зелень і дрібно нарізаємо.
Варені яйця очищаємо і подрібнюємо.
Розкриваємо консервну банку з рибкою, зливаємо зайвий сік і подрібнюємо рибу. Змішуємо з яйцями і зеленню. Посипаємо перцем і добре перемішуємо. Начинка готова:) якщо, на ваш погляд, вона суха - додайте соку з рибної консерви.
У тепле картопляне пюре додаємо сире яйце, борошно і пару пучок солі. Добре перемішуємо і отримуємо масу для котлет.
Ділимо картопляну масу на невеликі порції і формуємо з них коржики. У центр кожної такої коржі викладаємо начинку.
Формуємо з кожної коржі з начинкою котлети. Добре защипуємо краю і обвалюють котлету в сухарях.
Обсмажуємо наші котлети на сковороді з рослинним маслом до утворення рум'яної скоринки.