Котлети м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найулюбленіших і традиційних видів приготування м'яса у нас вважаються котлети. І це зрозуміло: вони м'які, соковиті, просто готуються і мають відмінний смак. Рецептів приготування безліч.
Хочу поділитися деякими тонкощами того, як приготувати котлети м'ясні. Зверніть увагу на кількість хліба, яке додаєте в фарш. Воно повинно складати третину від загального обсягу, тоді котлети будуть більш м'які. Під час смаження Не закривайте сковороду кришкою, інакше котлети просто будуть гаситися. Якщо ви переживаєте за їх готовність, краще зробіть їх тонший.
- Фарш - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Білий хліб - 300 грам
1
Поріжте цибулю і додайте його в фарш.
2
Розмочити хліб у воді і додайте у фарш.
3
Додайте у фарш яйце, приправити сіллю, поперчіть за смаком і замісіть однорідний фарш.
4
Розігрійте сковороду на середньому вогні і на розігріте соняшникова або оливкова олія викладайте сфорязикні котлети.
5
Обсмажуйте з двох боків до утворення піджареної скоринки.
6
Смачного!