Рецепт Котлети м'ясні фото

Котлети м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Одним з найулюбленіших і традиційних видів приготування м'яса у нас вважаються котлети. І це зрозуміло: вони м'які, соковиті, просто готуються і мають відмінний смак. Рецептів приготування безліч.

Хочу поділитися деякими тонкощами того, як приготувати котлети м'ясні. Зверніть увагу на кількість хліба, яке додаєте в фарш. Воно повинно складати третину від загального обсягу, тоді котлети будуть більш м'які. Під час смаження Не закривайте сковороду кришкою, інакше котлети просто будуть гаситися. Якщо ви переживаєте за їх готовність, краще зробіть їх тонший.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Білий хліб - 300 грам
1
Поріжте цибулю і додайте його в фарш.
2
Розмочити хліб у воді і додайте у фарш.
3
Додайте у фарш яйце, приправити сіллю, поперчіть за смаком і замісіть однорідний фарш.
4
Розігрійте сковороду на середньому вогні і на розігріте соняшникова або оливкова олія викладайте сфорязикні котлети.
5
Обсмажуйте з двох боків до утворення піджареної скоринки.
6
Смачного!

Схожі рецепти