Котлета по-Шадринського
(покроковий рецепт з фото)
У нас в місті продають міні-журнали на кулінарні теми. Вони зазвичай дешеві, доступні, якість друку не найвища, але тямущих рецептів там багато. Ось цей рецепт узятий з такого журналу.
Для того, щоб котлети були ще ніжніше, після обсмажування викладіть їх на деко, застелений папером для випічки. Розігрійте духовку і 10 хвилин при 200 градусів запікайте котлети в духовці. Це дасть їм ще більше смаку, пишності і соковитості. Дивіться далі рецепт, як приготувати котлету по-Шадринського.
- Яловичина - 400 грам
- Свинина - 400 грам
- Кнопка - 50 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, спеції - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Шпик - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів

Кнопка (білий хліб) розламайте руками і залийте в мисочці молоком.

Поки батон набухає, нарізаємо довільно цибулю, так, щоб він помістився в горлечко м'ясорубки.

За допомогою м'ясорубки перекрутити м'ясо свинини і яловичини.

Набряклий батон і нарізаний шпик пропустіть разом з луком і очищеним часником через м'ясорубку.

Додайте спеції за смаком, добре перемішайте фарш, щоб він став однорідним.

З отриманого фаршу сформуйте котлетки. Обсмажте їх на гарячій сковороді, додавши рослинне масло при смаженні.

Подайте котлети до столу. Котлети дуже смачні і соковиті.