Рецепт Котлета по-Шадринського фото

Котлета по-Шадринського
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 20
Час приготування: 50 хв.

У нас в місті продають міні-журнали на кулінарні теми. Вони зазвичай дешеві, доступні, якість друку не найвища, але тямущих рецептів там багато. Ось цей рецепт узятий з такого журналу.

Опис приготування:

Для того, щоб котлети були ще ніжніше, після обсмажування викладіть їх на деко, застелений папером для випічки. Розігрійте духовку і 10 хвилин при 200 градусів запікайте котлети в духовці. Це дасть їм ще більше смаку, пишності і соковитості. Дивіться далі рецепт, як приготувати котлету по-Шадринського.

  • Яловичина - 400 грам
  • Свинина - 400 грам
  • Кнопка - 50 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Шпик - 100 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
котлета по-Шадринського - фото крок 1
Кнопка (білий хліб) розламайте руками і залийте в мисочці молоком.
котлета по-Шадринського - фото крок 2
Поки батон набухає, нарізаємо довільно цибулю, так, щоб він помістився в горлечко м'ясорубки.
котлета по-Шадринського - фото крок 3
За допомогою м'ясорубки перекрутити м'ясо свинини і яловичини.
котлета по-Шадринського - фото крок 4
Набряклий батон і нарізаний шпик пропустіть разом з луком і очищеним часником через м'ясорубку.
котлета по-Шадринського - фото крок 5
Додайте спеції за смаком, добре перемішайте фарш, щоб він став однорідним.
котлета по-Шадринського - фото крок 6
З отриманого фаршу сформуйте котлетки. Обсмажте їх на гарячій сковороді, додавши рослинне масло при смаженні.
котлета по-Шадринського - фото крок 7
Подайте котлети до столу. Котлети дуже смачні і соковиті.

Схожі рецепти