Коржі з малиною і рікоттою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне поєднання ніжного смаку коржів і свіжих ягід малини не залишить вас байдужими. Відмінний варіант для ситного і смачного сніданку!
Подавати коржі рекомендую прямо з печі, ще теплими. Якщо у вас залишилося все ж кілька штук, досить їх буде підігріти кілька секунд в мікрохвильовці, коржі залишаться такими ж ніжними і ароматними. Перед подачею поливаємо коржі будь-яким солодким сиропом і прикрашаємо малиною. Дуже смачно з чаєм, кави або молоком! Такий десерт сподобається і дітям, і дорослим. А як приготувати коржі з малиною і рікоттою дивимося нижче!
- Борошно - 70 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Rikotta - 250 грам
- Малина - 50 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. У глибоку миску перекладіть рикотту.
3. Додайте яйце, сіль, цукор і ванілін.
4. Перемішайте, додайте борошно і розпушувач.
5. Перемішайте все ще раз. Можливо муки піде трохи більше ніж вказано, тісто має бути досить густе і в'язке.
6. Вологими руками візьміть невелику порцію тіста, обваляйте в борошні і сформуйте невелику коржик.
7. Обсмажте коржі на рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки.
8. Перед подачею прикрасьте кожну порцію будь-яким сиропом, у мене шоколадний, і свіжою малиною. Я додала ще листочки м'яти. Коржі з малиною і рікоттою готові. Дуже ніжні, смачні і ароматні! Смачного!