Короп, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, кому не подобається риба, приготована на пару, уявляю рецепт приготування коропа, запеченого в рукаві! повірте: короп, запечений в рукаві, виходить дуже смачним.
Багато хто не любить смак риби на пару, і я навіть частково з ними солідарна, тому давайте спробуємо приготувати коропа, запеченого в рукаві.
1. Карпа очищаємо від луски і нутрощів і гарненько моєму.
2. Потім робимо надрізи недалеко один від одного по обидва боки поперек хребта.
3. Натираємо коропа сіллю, спеціями і залишаємо на 10-15 хвилин.
4. Тим часом цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо в мисочку. Заливаємо лимонним соком і залишаємо на 15 хвилин.
5. Після цього фаршируємо карпа маринованою цибулею, а зверху рибу добре натираємо размягчнним вершковим маслом. Укладаємо коропа в рукав для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Запікаємо коропа в рукаві, протягом 30 хвилин, а після закінчення цього часу рукав розрізаємо посередині і запікаємо ще хвилин 5, щоб короп зарум'яниться.
Для тих, кому хочеться додати якусь родзинку, можете нафарширувати рибу фруктовою сумішшю, кому не подобається солодкий смак, раджу, замість фруктів зробити суміш із зелені і оливок.
Смачного!
- Короп - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Свіжий мед- 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Карпа очищаємо від луски і нутрощів і гарненько моєму.
2. Потім робимо надрізи недалеко один від одного по обидва боки поперек хребта.
3. Натираємо коропа сіллю, спеціями і залишаємо на 10-15 хвилин.
4. Тим часом цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо в мисочку. Заливаємо лимонним соком і залишаємо на 15 хвилин.
5. Після цього фаршируємо карпа маринованою цибулею, а зверху рибу добре натираємо размягчнним вершковим маслом. Укладаємо коропа в рукав для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Запікаємо коропа в рукаві, протягом 30 хвилин, а після закінчення цього часу рукав розрізаємо посередині і запікаємо ще хвилин 5, щоб короп зарум'яниться.
Для тих, кому хочеться додати якусь родзинку, можете нафарширувати рибу фруктовою сумішшю, кому не подобається солодкий смак, раджу, замість фруктів зробити суміш із зелені і оливок.
Смачного!