Короп, запечений з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть білу рибку? Я ось її дуже люблю! І коли мій тато привозить з риболовлі хороший улов, я завжди згадую цей рецепт коропа, запеченого з овочами в духовці і починаю творити! Спробуйте.
Хочу поділитися простим рецептом коропа, запеченого з овочами в духовці. Блюдо виходить простим і невибагливим, проте дуже вже воно смачне і ситне. Особливо мені подобається прошарок з перцю, зелені та цибулі з лимонним соком: її з боку не видно, але смак вона риби не перебиває, а доповнює, ніжно звучачи в унісон і додаючи свою родзинку. Спробуйте самі!
- Короп - 2 кілограма
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
- Олія - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. Рибу поки що розморозимо, промиємо і очистимо від усього зайвого, натремо спеціями і залишимо постояти в холодильнику годину.
2. Далі цибулю, перець, зелень і лимон миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Фаршируємо цибулею, зеленню і перцем рибу, а скибочки лимона частково вкладаємо всередину, а частково викладаємо зверху.
3. Збризкаємо рибу щедро маслом і помістимо її в пакет для випічки. У духовці запікаємо приблизно годину при температурі 180 градусів.
4. От і все! Подавайте коропа з овочами, нарізуйте на порційні шматочки - і кличте всіх до столу!