Рецепт Коричневий пиріг фото

Коричневий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Молочні продукти, Шоколад, Молоко
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка

1. Розігрійте духовку до 205 градусів.

2. У великій мисці змішайте цукор, борошно, корицю і сіль. Додати збите яйце, масло і ваніль. Добре перемішайте і додайте молоко.

3. Залийте суміш на корж у формі для випічки (краще, якщо скляна).

4. Випікати при температурі 205 градусів 15 хвилин, потім зменшити вогонь до 175 градусів і випікати ще 45 хвилин.

Остудіть і подавайте.


Кількість порцій: 8
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 10 грам
  • Мелена кориця - 2 грами
  • Сіль - 1 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Олія - 30 грам (розтопити)
  • Ванільний екстракт - 5 мілілітрів
  • Корж - 1 штука
1. Розігрійте духовку до 205 градусів.

2. У великій мисці змішайте цукор, борошно, корицю і сіль. Додати збите яйце, масло і ваніль. Добре перемішайте і додайте молоко.

3. Залийте суміш на корж у формі для випічки (краще, якщо скляна).

4. Випікати при температурі 205 градусів 15 хвилин, потім зменшити вогонь до 175 градусів і випікати ще 45 хвилин.

Остудіть і подавайте.

Схожі рецепти