Коричневий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
1. Розігрійте духовку до 205 градусів.
2. У великій мисці змішайте цукор, борошно, корицю і сіль. Додати збите яйце, масло і ваніль. Добре перемішайте і додайте молоко.
3. Залийте суміш на корж у формі для випічки (краще, якщо скляна).
4. Випікати при температурі 205 градусів 15 хвилин, потім зменшити вогонь до 175 градусів і випікати ще 45 хвилин.
Остудіть і подавайте.
Кількість порцій: 8
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 10 грам
- Мелена кориця - 2 грами
- Сіль - 1 грам
- Молоко - 350 мілілітрів
- Олія - 30 грам (розтопити)
- Ванільний екстракт - 5 мілілітрів
- Корж - 1 штука
1. Розігрійте духовку до 205 градусів.
2. У великій мисці змішайте цукор, борошно, корицю і сіль. Додати збите яйце, масло і ваніль. Добре перемішайте і додайте молоко.
3. Залийте суміш на корж у формі для випічки (краще, якщо скляна).
4. Випікати при температурі 205 градусів 15 хвилин, потім зменшити вогонь до 175 градусів і випікати ще 45 хвилин.
Остудіть і подавайте.
2. У великій мисці змішайте цукор, борошно, корицю і сіль. Додати збите яйце, масло і ваніль. Добре перемішайте і додайте молоко.
3. Залийте суміш на корж у формі для випічки (краще, якщо скляна).
4. Випікати при температурі 205 градусів 15 хвилин, потім зменшити вогонь до 175 градусів і випікати ще 45 хвилин.
Остудіть і подавайте.