Рецепт Корейка в клярі фото

Корейка в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Для тих, хто не знає, що приготувати з корейки - мій рецепт корейки в клярі. Рецепт гранично простий (мінімум інгредієнтів і кулінарних трюків), проте м'ясо виходить соковитим і ніжним.

Рецепт корейки в клярі мені подобається тим, що для приготування цієї страви не потрібно великої кількості інгредієнтів. По суті, зовсім нічого, крім самої корейки, не вимагається - все інше зазвичай є на кухні щодня. Приготування корейки в клярі мені бачиться вдалим, оскільки кляр дозволяє не засушити м'ясо, зберегти його більш соковитим. Спробуйте - можливо, вам теж сподобається цей рецепт.

  • Свиняча корейка - 800 грам(4 шматка)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Борошно - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
корейка в клярі - фото крок 1
У сковороді розігріваємо олію.
корейка в клярі - фото крок 2
Змішуємо борошно і спеції.
корейка в клярі - фото крок 3
Шматок корейки обвалюють спочатку в борошні, потім у збитому яйці.
корейка в клярі - фото крок 4
Потім ще раз в борошні.
корейка в клярі - фото крок 5
Кладемо на гарячу сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку на швидкому вогні. Потім зменшуємо вогонь і смажимо ще по 2-3 хвилини з кожного боку до повної готовності.
корейка в клярі - фото крок 6
Готові шматки корейки в клярі викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
корейка в клярі - фото крок 7
Подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти