Корейка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не знає, що приготувати з корейки - мій рецепт корейки в клярі. Рецепт гранично простий (мінімум інгредієнтів і кулінарних трюків), проте м'ясо виходить соковитим і ніжним.
Рецепт корейки в клярі мені подобається тим, що для приготування цієї страви не потрібно великої кількості інгредієнтів. По суті, зовсім нічого, крім самої корейки, не вимагається - все інше зазвичай є на кухні щодня. Приготування корейки в клярі мені бачиться вдалим, оскільки кляр дозволяє не засушити м'ясо, зберегти його більш соковитим. Спробуйте - можливо, вам теж сподобається цей рецепт.
- Свиняча корейка - 800 грам(4 шматка)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
У сковороді розігріваємо олію.
Змішуємо борошно і спеції.
Шматок корейки обвалюють спочатку в борошні, потім у збитому яйці.
Потім ще раз в борошні.
Кладемо на гарячу сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку на швидкому вогні. Потім зменшуємо вогонь і смажимо ще по 2-3 хвилини з кожного боку до повної готовності.
Готові шматки корейки в клярі викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
Подаємо до столу. Смачного!