Корейка свиняча
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати корейку свинячу? Все просто: спочатку натріть м'ясо сумішшю приправ, а потім запечіть її. Приготування займе трохи більше години. Дивіться більш докладну інструкцію в рецепті.
Вам сподобається цей швидкий і оригінальний спосіб приготування свинячої корейки. Від вас необхідний мінімум дій. Як на мене, це один з найбільш простигши способів приготування м'яса. До речі, паралельно можна запекти в духовці і овочі на гарнір.
- Корейка свиняча - 1, 5 кілограма (без кістки)
- Часник - 5 зубчиків
- Розмарин листя - 1 Ст. Ложка
- Чебрець листя - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Морква - 3 штуки
1
Для 30 хвилин до початку готування вийміть свинячу корейку з холодильника і дайте їй нагрітися до кімнатної температури. У цей час розігрійте духовку до 200 градусів.
2
У маленькій мисці змішайте оливкова олія, часник, сіль, перець, зелень і перемішайте до утворення пасти.
3
Висушіть свинячу корейку паперовими рушниками і натріть її пастою з спецій.
М'ясо ставимо в духовку і запікаємо.
М'ясо ставимо в духовку і запікаємо.
4
Запікайте в духовці протягом 15 хвилин, потім перевертайте і знову запікайте. Таким чином запікайте м'ясо 40 хвилин (з 1, 5 кг м'яса)
5
Вийміть корейку з печі і закрийте її фольгою. Дайте м'яса охолонути від 10 до 15 хвилин. Після цього м'ясо готове до нарізки і подачі. На гарнір чудово підійде запечена морква або інші овочі.