Рецепт Копчене сало в мультиварці фото

Копчене сало в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон , Рідкий дим
На обід
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чомусь у нас прийнято до будь-якого застілля на закуску виставляти м'ясну тарілку - ковбасу, подчеревок… Навіщо купувати, якщо можна скористатися цим простим рецептом копченого м'ясо в мультиварці!

Опис приготування:

Рецепт приготування копченого сала в мультиварці набагато простіше, ніж може здатися! І навіть якщо ви не любите і не розумієте таку річ, як"рідкий дим" , можна обійтися і без нього! Таке ось копчене сало в мультиварці в домашніх умовах або на святковому фуршеті з'їдять гості миттю!

  • Подчеревок - 500 грам
  • Рідкий дим - 10 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
копчене сало в мультиварці - фото крок 1
1. Подчеревок моєму, сушимо і ріжемо на три рівних шматочка.
копчене сало в мультиварці - фото крок 2
2. Натираємо сіллю, перцем і різноманітними спеціями на свій смак. Чим більше - тим краще. Також заливаємо рідким димом в тих пропорціях, як зазначено на упаковці.
копчене сало в мультиварці - фото крок 3
3. Тепер в холодильнику залишимо на півгодини. Після цього кожен шматочок загортаємо в фольгу і в режимі"випічка" Я поклав час.
копчене сало в мультиварці - фото крок 4
4. Дістаємо, розгортаємо і нарізаємо. Даємо охолонути. Готово!

Схожі рецепти