Копчене сало в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чомусь у нас прийнято до будь-якого застілля на закуску виставляти м'ясну тарілку - ковбасу, подчеревок… Навіщо купувати, якщо можна скористатися цим простим рецептом копченого м'ясо в мультиварці!
Рецепт приготування копченого сала в мультиварці набагато простіше, ніж може здатися! І навіть якщо ви не любите і не розумієте таку річ, як "рідкий дим", можна обійтися і без нього! Таке ось копчене сало в мультиварці в домашніх умовах або на святковому фуршеті з'їдять гості миттю!
- Подчеревок - 500 грам
- Рідкий дим - 10 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Подчеревок моєму, сушимо і ріжемо на три рівних шматочка.
2. Натираємо сіллю, перцем і різноманітними спеціями на свій смак. Чим більше - тим краще. Також заливаємо рідким димом в тих пропорціях, як зазначено на упаковці.
3. Тепер в холодильнику залишимо на півгодини. Після цього кожен шматочок загортаємо в фольгу і в режимі "випічка" Я поклав час.
4. Дістаємо, розгортаємо і нарізаємо. Даємо охолонути. Готово!