Компот з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
Далеко не всі знають, що з кавуна можна робити навіть компот! Тому його смак напевно вас здивує. Компот з кавуна - дуже смачний і солодкий освіжаючий напій, який можна заготовити на зиму.
Приготувати компот з кавуна - простіше простого.
1. Спершу в киплячу воду необхідно додати цукор і на повільному вогні зварити сироп. Варимо, постійно помішуючи, доти, поки цукор повністю не розчиниться в воді, а суміш не загусне.
2. Нам потрібно "філе кавуна" - тобто, очищаємо його від кісточок і скоринки, а потім нарізаємо на кубики розміром приблизно 2 з 2 см.
3. Кладемо кавунові кубики в гарячий сироп, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Усе, залишається тільки охолодити наш компот з кавуна, і його можна подавати на стіл!
- Кавун - 500 грам
- Цукор - 3 склянки
- Вода - 3 склянки
1. Спершу в киплячу воду необхідно додати цукор і на повільному вогні зварити сироп. Варимо, постійно помішуючи, доти, поки цукор повністю не розчиниться в воді, а суміш не загусне.
2. Нам потрібно "філе кавуна" - тобто, очищаємо його від кісточок і скоринки, а потім нарізаємо на кубики розміром приблизно 2 з 2 см.
3. Кладемо кавунові кубики в гарячий сироп, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Усе, залишається тільки охолодити наш компот з кавуна, і його можна подавати на стіл!