Кокосово-шоколадний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Як каже моя дочка: "десертів багато не буває! & Quot. Тому до святкового столу, крім тортика, пропоную приготувати ще такий ошатний і смачний рулетик. Дивіться рецепт!
Отже, прямо зараз я розповім, як приготувати "кокосово-шоколадний рулет" . Хочу звернути вашу увагу на те, що якість вершкового масла грає не останню роль не тільки на смак, але і на структурі рулету. Ні в якому разі не варто замінювати масло маргарином! Пробуйте рулетик і діліться враженнями!
- Печиво - 200 грам (кермі основа)
- Вершкове масло - 100 грам (кермі основа)
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки (кермі основа)
- Кокосова стружка - 80 грам (начинка)
- Вершкове масло - 80 грам (начинка)
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки (начинка)

Підготуйте продукти. Стружку купуйте найдрібнішу, тоді рулет буде ніжнішим.

Печиво подрібніть в дрібну крихту.

Змішайте печиво з какао і розтопленим маслом.

Ось така кулька у мене вийшов.

На харчовій плівці розкачайте його в квадрат. Печиво кришиться, тому допомагайте собі руками.

Кокосову стружку з'єднайте зі згущеним молоком і топленим маслом.

Начинка для рулету готова.

Відступите від кожного краю трохи і розрівняйте начинку.

Допомагайте собі харчовою плівкою, звертайте рулет щільно. Зафіксуйте краю. Приберіть рулет на 2 години в холодильник.

Прикрасьте рулет, як вам подобається, у мене була плитка шоколаду і кондитерська посипання. Я розтопила шоколад, Вони пролили зверху, потім присипала кондитерської посипкою і прибрала на 15 хвилин в холодильник. Рулет готовий!