Кнедлики з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Knedliki - смачне і дуже поживне блюдо. Готується воно просто і є цілком доступним для кожного. Начинку для страви можна вибрати будь-яку. Дивіться, як приготувати кнедлики з м'ясом.
Основою для тесту тут виступають картопля з борошном. Як м'ясо я вибрала свинячий фарш. З ним блюдо виходить ніжним і соковитим. Картоплю попередньо потрібно відварити.
- Картопля - 3 штуки (зварені в мундирі)
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Фарш з вареної свинини - 150 грам
- Сало - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
Відварну картоплю очищаємо від шкірки і прокручуємо на м'ясорубці. Забиваємо в масу яйце, додаємо молоко, сіль і борошно. Перемішуємо. Має вийти липким тісто.
Розкачуємо тісто на ковбаски. Нарізаємо кожну ковбаску на рівні шматочки. Формуємо корж з кожного кругляша. Додаємо туди фарш і скочується в кулю.
Кидаємо кнедлі в підсолену воду. Варимо протягом 10 хвилин. У процесі варіння заважаємо лопаткою. Після виймаємо з допомогою шумівки.
Обсмажуємо сало з цибулею. Заправляємо шкварками наші кнедлики. Посипаємо зеленню. Смачного!