Рецепт Кнедлики з м'ясом фото

Кнедлики з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Борошно , М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Knedliki - смачне і дуже поживне блюдо. Готується воно просто і є цілком доступним для кожного. Начинку для страви можна вибрати будь-яку. Дивіться, як приготувати кнедлики з м'ясом.

Опис приготування:

Основою для тесту тут виступають картопля з борошном. Як м'ясо я вибрала свинячий фарш. З ним блюдо виходить ніжним і соковитим. Картоплю попередньо потрібно відварити.

  • Картопля - 3 штуки (зварені в мундирі)
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Фарш з вареної свинини - 150 грам
  • Сало - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
кнедлики з м'ясом - фото крок 1
Відварну картоплю очищаємо від шкірки і прокручуємо на м'ясорубці. Забиваємо в масу яйце, додаємо молоко, сіль і борошно. Перемішуємо. Має вийти липким тісто.
кнедлики з м'ясом - фото крок 2
Розкачуємо тісто на ковбаски. Нарізаємо кожну ковбаску на рівні шматочки. Формуємо корж з кожного кругляша. Додаємо туди фарш і скочується в кулю.
кнедлики з м'ясом - фото крок 3
Кидаємо кнедлі в підсолену воду. Варимо протягом 10 хвилин. У процесі варіння заважаємо лопаткою. Після виймаємо з допомогою шумівки.
кнедлики з м'ясом - фото крок 4
Обсмажуємо сало з цибулею. Заправляємо шкварками наші кнедлики. Посипаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти