Кнедлики картопляні
(покроковий рецепт з фото)
Кнедлики картопляні - традиційне блюдо чеської, австрійської та словацької кухні. Бувають з фруктами, з тіста або з картоплі. Ми з вами приготуємо, саме, кнедлики картопляні.
Серед безлічі різновидів цього популярного за кордоном страви, я вважаю за краще готувати кнедлики картопляні. Так як у нас в країні картопля має величезну популярність, блюдо сподобається всім, хто любить готувати. К тому, часто хочеться здивувати своїх близьких новим рецептом, і щоб при цьому не сильно париться. Спробуйте приготувати кнедлики картопляні, хай щастить!
- Картопля - 800 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Shpig - 40 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Яйце - 1 штука (сире)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - За смаком
Промийте і почистіть картоплю.
За допомогою кухонного комбайна або терки подрібніть картопля.
Злийте сік.
Додайте до картоплі одне яйце і пів столової ложки солі.
Всипте борошно і гарненько все перемішайте.
Чайною ложечкою (змоченою в холодній воді) наберіть тісто і киньте в киплячу солону воду.
provara 5-8 хвилин, акуратно перемішайте.
Knedliki varяtsя. Займіться піджаркою. Дрібно наріжте сало і цибулю.
Обсмажте сало.
Додаємо сюди ж цибуля, обсмажуємо все до золотистої скоринки.
Викладіть кнедлики на тарілку, зверху посипаємо обжаркой.
Готово!