Кнедлики курячі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу розповісти вам про рецепт приготування курячих кнедликов, але цей рецепт не чеська, а китайський, так що любителям східної кухні він повинен сподобається.
Опис приготування:
Курячі кнедлики виходять такими ніжними і смачними, що не залишать Ваших рідних байдужими. Такі курячі кнедлики хороші і самі по собі, і з улюбленим соусом, і навіть з гарніром.
- Борошно - 300 грам (в / с пшеничне)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Курячий фарш - 250 грам
- Імбир - 1 часточка
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Китайське рисове вино - 2 чайних ложки
- Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізану)
У класичному рецепті приготування курячих кнедликов отстутствуют яйця і молоко в тесті, але я так люблю домашнє тісто, що вирішила замішувати саме його. Для приготування тіста ми висипаємо борошно гіркою на стіл (можна в глибоку миску) і робимо всередині поглиблення, в яке виливаємо 1 ст. Ложку масла і розбиваємо яйця, сиплемо сіль. Туди ж, в поглиблення, по-тихоньку виливаємо молоко. Якщо боїтеся, що гора борошна"роз'їдеться" , то можете збити яйця і молоко, і суміш вже вийде не така рідка.
Тепер замішуємо тісто, перемішуючи гарненько всю масу, щоб тісто не приставало до рук, змастіть їх маслом. Місимо тісто до ось такого колобочкі.
Відщипуємо від колобка великі шматки і скочується їх в ковбаски, які потім нарізаємо на дрібні часточки.
Тепер приступаємо до начинки: в мисці з'єднуємо фарш, тертий імбир, подрібнений часник, подрібнену капусту, цибуля, вино, соус і гарненько все перемішуємо.
З тих часточок, які ми нарізали з тіста катаємо коржики в середину яких викладаємо начинку, приблизно 1, 5-2 чайні ложки. При цьому залиште краю тесту для защипування.
Тісто защипуємо і отримуємо ось такий пельмешек.
Кнедлики опускаємо в каструлю з підсоленою водою і варимо. До тих пір поки не спливуть, а потім ще хвилин 10 на слабкому вогні. До кнедликам при подачі на стіл можна подати і соєвий соус або соус чилі. Смачного!