Рецепт Кнедлики курячі фото

Кнедлики курячі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти вам про рецепт приготування курячих кнедликов, але цей рецепт не чеська, а китайський, так що любителям східної кухні він повинен сподобається.

Опис приготування:

Курячі кнедлики виходять такими ніжними і смачними, що не залишать Ваших рідних байдужими. Такі курячі кнедлики хороші і самі по собі, і з улюбленим соусом, і навіть з гарніром.

  • Борошно - 300 грам (в / с пшеничне)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Курячий фарш - 250 грам
  • Імбир - 1 часточка
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Китайське рисове вино - 2 чайних ложки
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізану)
кнедлики курячі - фото крок 1
У класичному рецепті приготування курячих кнедликов отстутствуют яйця і молоко в тесті, але я так люблю домашнє тісто, що вирішила замішувати саме його. Для приготування тіста ми висипаємо борошно гіркою на стіл (можна в глибоку миску) і робимо всередині поглиблення, в яке виливаємо 1 ст. Ложку масла і розбиваємо яйця, сиплемо сіль. Туди ж, в поглиблення, по-тихоньку виливаємо молоко. Якщо боїтеся, що гора борошна"роз'їдеться" , то можете збити яйця і молоко, і суміш вже вийде не така рідка.
кнедлики курячі - фото крок 2
Тепер замішуємо тісто, перемішуючи гарненько всю масу, щоб тісто не приставало до рук, змастіть їх маслом. Місимо тісто до ось такого колобочкі.
кнедлики курячі - фото крок 3
Відщипуємо від колобка великі шматки і скочується їх в ковбаски, які потім нарізаємо на дрібні часточки.
кнедлики курячі - фото крок 4
Тепер приступаємо до начинки: в мисці з'єднуємо фарш, тертий імбир, подрібнений часник, подрібнену капусту, цибуля, вино, соус і гарненько все перемішуємо.
кнедлики курячі - фото крок 5
З тих часточок, які ми нарізали з тіста катаємо коржики в середину яких викладаємо начинку, приблизно 1, 5-2 чайні ложки. При цьому залиште краю тесту для защипування.
кнедлики курячі - фото крок 6
Тісто защипуємо і отримуємо ось такий пельмешек.
кнедлики курячі - фото крок 7
Кнедлики опускаємо в каструлю з підсоленою водою і варимо. До тих пір поки не спливуть, а потім ще хвилин 10 на слабкому вогні. До кнедликам при подачі на стіл можна подати і соєвий соус або соус чилі. Смачного!

Схожі рецепти