Кнедлики курячі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про рецепт приготування курячих кнедликов, але цей рецепт не чеська, а китайський, так що любителям східної кухні він повинен сподобається.
Курячі кнедлики виходять такими ніжними і смачними, що не залишать Ваших рідних байдужими. Такі курячі кнедлики хороші і самі по собі, і з улюбленим соусом, і навіть з гарніром.
- Борошно - 300 грам (в / с пшеничне)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Курячий фарш - 250 грам
- Імбир - 1 часточка
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Китайське рисове вино - 2 чайних ложки
- Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізану)