Кляр на воді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кляр на воді універсальний, підійде і до овочів, і до фруктів і до м'яса. Скоринка виходить повітрям, хрусткою, а продукти в клярі дуже ніжними і смачними.
Опис приготування:
Дріжджі роблять кляр пишним і повітряним. Розведіть дріжджі в невеликій кількості теплої води і вилийте їх в борошно. Розмішайте, поступово додаючи решту воду. Залиште кляр на одну годину при кімнатній температурі, а потім використовуйте для приготування ваших улюблених страв. Смачного!
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Вода - 300 мілілітрів
Нагрійте частина води до теплого стану і розведіть в ній дріжджі. Потім влийте дріжджову суміш в борошно.
Розмішайте і влийте поступово решту воду.
Потім накрийте кляр плівкою або кришкою і залиште на одну годину при кімнатній температурі. Потім макайте в нього ті продукти, які хочете приготувати в клярі ...
Обсмажуйте і подавайте на стіл.