Рецепт Клейкери без вмісту фото

Клейкери без вмісту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Рисове борошно
Веганські страви
На полуденок
Випічка , Крекери
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную Вашій увазі легкий рецепт крекерів без глютену. Вони виходять розсипчастими, ніби з пісочного тіста, і дуже смачними! Готуються крекери елементарно, випікаються швидко.

Опис приготування:

Замість рисової муки можна взяти кукурудзяну. Це базовий рецепт крекерів, за бажанням ви можете додати в тісто будь-які спеції на свій смак. А детальніше, як приготувати крекери без глютену, я розповім нижче. Їх можна брати з собою в якості перекусу.

  • Нутовая борошно - 100 грам
  • Рисове борошно - 130 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Кунжут - За смаком
клейкери без вмісту - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
клейкери без вмісту - фото крок 2
Змішайте в мисці обидва види борошна і дрібку солі.
клейкери без вмісту - фото крок 3
Додайте рослинне масло, ще раз перемішайте.
клейкери без вмісту - фото крок 4
Влийте в миску воду, замісіть однорідне тісто. Скачайте його в кулю, оберніть в плівку і приберіть в холодильник на 1 час.
клейкери без вмісту - фото крок 5
Розкачайте тісто в півсантиметра товщиною. Наріжте його на прямокутники.
клейкери без вмісту - фото крок 6
Наколи крекери виделкою. Змастіть маслом, посипте кунжутом. Випікайте крекери 10-15 хвилин в заздалегідь розігрітій на 180 градусів духовці.
клейкери без вмісту - фото крок 7
Крекери без глютену готові, смачного!

Схожі рецепти