Рецепт Кіш з креветками і брокколі фото

Кіш з креветками і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Сир, Креветки, Морепродукти, Бринза, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Кіш

Французький класичний пиріг киш готують абсолютно з різних інгредієнтів. У моєму інтерпретації він складається з листкового тіста, брокколі і креветок. Виходить дуже ніжним, кожен шматок тане в роті.

Перед вами - простий рецепт приготування Кіша з креветками і брокколі. Я використовую заморожене брокколі, але якщо бажаєте можете попередньо його відварити на пару або в окропі. Як заливки найкраще використовувати вершки з яйцями, хоча можна брати і молоко. Хай щастить!

  • Листкове тісто - За смаком
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Бринза - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Креветки відварні - 100 грам
  • Rikotta - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Брокколі - 200 грам (заморожене)
кіш з креветками і брокколі - фото крок 1
Дно круглої форми застилає розкатаним листковим тістом. Робимо бортики. Викладаємо відварні очищені креветки.
кіш з креветками і брокколі - фото крок 2
Злегка обсмажуємо подрібнений червоний лук. Викладаємо його до креветок. Зверху розподіляємо размороженное брокколі.
кіш з креветками і брокколі - фото крок 3
Присипаємо шматочками рікотти і бринзи.
кіш з креветками і брокколі - фото крок 4
Для заливки змішуємо яйця з вершками і спеціями. Вливаємо заливку в форму. Випікаємо киш в духовці 45 хвилин, температура 160 градусів.
кіш з креветками і брокколі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти