Кіш з креветками і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Сир, Креветки, Морепродукти, Бринза, Брокколі
Французький класичний пиріг киш готують абсолютно з різних інгредієнтів. У моєму інтерпретації він складається з листкового тіста, брокколі і креветок. Виходить дуже ніжним, кожен шматок тане в роті.
Перед вами - простий рецепт приготування Кіша з креветками і брокколі. Я використовую заморожене брокколі, але якщо бажаєте можете попередньо його відварити на пару або в окропі. Як заливки найкраще використовувати вершки з яйцями, хоча можна брати і молоко. Хай щастить!
- Листкове тісто - За смаком
- Вершки - 250 мілілітрів
- Бринза - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Креветки відварні - 100 грам
- Rikotta - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Брокколі - 200 грам (заморожене)
Дно круглої форми застилає розкатаним листковим тістом. Робимо бортики. Викладаємо відварні очищені креветки.
Злегка обсмажуємо подрібнений червоний лук. Викладаємо його до креветок. Зверху розподіляємо размороженное брокколі.
Присипаємо шматочками рікотти і бринзи.
Для заливки змішуємо яйця з вершками і спеціями. Вливаємо заливку в форму. Випікаємо киш в духовці 45 хвилин, температура 160 градусів.
Смачного!