Рецепт Кета в аерогрилі фото

Кета в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготування червоної риби завжди закінчується однаково - смачним і ситним блюдом. Нижче ви знайдете рецепт приготування кети в аерогрилі.

Опис приготування:

Щоб приготувати кету в аерогрилі, потрібно:

1. Підготувати рибу.

2. Приготувати маринад.

3. Залишити рибу в маринаді з лимоном.

4. Опустити рибу в аерогриль.

5. Запекти її і подати на стіл.

  • Катані - 6 штук
  • Оливкова олія - 150 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
кета в аерогрилі - фото крок 1
Готуємо маринад для риби. Змішуємо лимон з оливковою олією, видавлюємо в масу часник, koriandr, імбир, сіль, перець, базилік. Перемішуємо.
кета в аерогрилі - фото крок 2
Рибу залишаємо в маринаді на 40 хвилин. Зверху ставимо лимони.
кета в аерогрилі - фото крок 3
Опускаємо рибу в чашу аерогрилю.
кета в аерогрилі - фото крок 4
Ставимо температуру на 220 градусів на 30 хвилин.
кета в аерогрилі - фото крок 5
Готове філе подаємо до столу.

Схожі рецепти