Кета в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Приготування червоної риби завжди закінчується однаково - смачним і ситним блюдом. Нижче ви знайдете рецепт приготування кети в аерогрилі.
Щоб приготувати кету в аерогрилі, потрібно:
1. Підготувати рибу.
2. Приготувати маринад.
3. Залишити рибу в маринаді з лимоном.
4. Опустити рибу в аерогриль.
5. Запекти її і подати на стіл.
- Катані - 6 штук
- Оливкова олія - 150 грам
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - За смаком
- Імбир - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Гвоздика - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Готуємо маринад для риби. Змішуємо лимон з оливковою олією, видавлюємо в масу часник, koriandr, імбир, сіль, перець, базилік. Перемішуємо.
Рибу залишаємо в маринаді на 40 хвилин. Зверху ставимо лимони.
Опускаємо рибу в чашу аерогрилю.
Ставимо температуру на 220 градусів на 30 хвилин.
Готове філе подаємо до столу.