Кексики з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні кексики з тане в роті сирним кремом - десерт для будь-якого свята. Показую і розповідаю рецепт приготування кексів з кремом.
Дуже важливо, щоб всі інгредієнти були кімнатної температури, тому заздалегідь все з холодильника дістаньте. Для приготування кексів з кремом знадобиться досить жирний сир, адже крем сирковий. Та й вершки беріть 20% жирності. Також нам знадобляться паперові формочки або так звані манжетікі для кексиков.
- Вершкове масло - 120 грам (тісто)
- Цукор - 130 грам (тісто)
- Яйця - 3 штуки (для тіста)
- Ванілін - 2 штуки (тісто)
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Молоко - 60 мілілітрів
- Вершковий сир - 150 грам (для крему)
- Вершки - 50 мілілітрів (для крему)
- Вершкове масло - 150 грам (для крему)
- Цукрова пудра - 150 грам (для крему)
Збийте спочатку розм'якшене масло з цукром міксером до пухнастою консистенції.
По черзі додавайте яйця і збивайте. Потім влийте молоко.
Потім борошно з розпушувачем.
За бажанням можете ще цедру додати.
Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб грудочок не було.
Наповнюємо формочки приблизно наполовину. Випікаємо в розігрітій духовку до 180 З хвилин 20. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готовим Кексик дайте охолонути.
Крем: окремо змішайте сир з вершками блендером. Потім масло з цукровою пудрою. Потім всі разом і додайте ванильнойесенції за смаком. Крем повинен бути пишним і однорідним. Надішліть в холодильник хвилин на 20.
Потім за допомогою кондитерського мішка прикрашаємо кексики.
Ось такі вони чудові кексики з кремом виходять. Складно встояти. Смачного!
Ось такі вони чудові кексики з кремом виходять. Складно встояти. Смачного!