Кебаб з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, баранина відмінно поєднується з м'ятою і корицею! Рекомендую вам рецепт страви "кебаб з баранини" . Гарантую вам смачний і ситний обід.
Кебаб з баранини підходить до будь-якого гарніру. Я люблю робити до нього картопляне пюре. Ця страва, рецепт якого у мене просять все знайомі! Обов'язково зробіть його і порадуйте своїх гостей.
- Баранячий фарш - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Свіжа м'ята - За смаком
- Сушені кайенскийперець - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Якщо у вас є можливість, почніть робити кебаб з баранини за день. Щоб залишити фарш маринуватися в спеціях на ніч. Нарубаєте цибулю і часник, краще подрібніть в м'ясорубці або блендером. Порубати м'яту, теж дрібно. Змішайте з фаршем все спеції, м'яту, цибуля і часник і залиште маринуватися. (мінімум 2 годину).
Приготуйте шпажки для кебаба. (невеликі дерев'яні палички). Зліпити з фаршу ковбаски довжиною майже у всю шпажку. І проткніть паличкою. Слідкуйте за тим, щоб шпажка була в самому центрі вашої ковбаски. Можете трохи покрутити по столу, щоб м'ясо рівномірно закріпилося на шпазі. Накрийте форму для запікання папером для випічки і розкладіть кебаб з баранини так, щоб шпажки трималися про бортики. Підберіть підходящу форму для випікання. Випікайте кебаб близько 25 хвилин. І потримайте в вимкненій духовці ще 5 хвилин, для повної готовності! Смачного! ,)