Рецепт Кебаб з баранини фото

Кебаб з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Виявляється, баранина відмінно поєднується з м'ятою і корицею! Рекомендую вам рецепт страви "кебаб з баранини" . Гарантую вам смачний і ситний обід.

Кебаб з баранини підходить до будь-якого гарніру. Я люблю робити до нього картопляне пюре. Ця страва, рецепт якого у мене просять все знайомі! Обов'язково зробіть його і порадуйте своїх гостей.

  • Баранячий фарш - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Свіжа м'ята - За смаком
  • Сушені кайенскийперець - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кебаб з баранини - фото крок 1
Якщо у вас є можливість, почніть робити кебаб з баранини за день. Щоб залишити фарш маринуватися в спеціях на ніч. Нарубаєте цибулю і часник, краще подрібніть в м'ясорубці або блендером. Порубати м'яту, теж дрібно. Змішайте з фаршем все спеції, м'яту, цибуля і часник і залиште маринуватися. (мінімум 2 годину).
кебаб з баранини - фото крок 2
Приготуйте шпажки для кебаба. (невеликі дерев'яні палички). Зліпити з фаршу ковбаски довжиною майже у всю шпажку. І проткніть паличкою. Слідкуйте за тим, щоб шпажка була в самому центрі вашої ковбаски. Можете трохи покрутити по столу, щоб м'ясо рівномірно закріпилося на шпазі. Накрийте форму для запікання папером для випічки і розкладіть кебаб з баранини так, щоб шпажки трималися про бортики. Підберіть підходящу форму для випікання. Випікайте кебаб близько 25 хвилин. І потримайте в вимкненій духовці ще 5 хвилин, для повної готовності! Смачного! ,)

Схожі рецепти