Кебаб-піца
(покроковий рецепт з фото)
Кебаб-піца, це спроба "подружити" італійську піцу з східним кебаб, в даному випадку з міні люля-кебабами. Виходить неймовірно смачна піца, рецептом якої я хочу з вами поділитися.
Приготувати кебаб-піцу не складніше, ніж традиційну італійську, дотримуйтесь покроковим рецептами і у вас все вийде. Якщо немає томатної пасати, то найкраще взяти не томатну пасту або кетчуп, а помідори у власному соку, які слід пробити блендером. М'ясо краще баранина або яловичина, ідеально підійдуть готові ковбаски "чевапчичи" . Дуже добре додати в начинку подмарінованний червона цибуля. Моцареллу можна замінити на будь-який м'який сир.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вода - 125 мілілітрів
- Дріжджі - 5 грам (свіжі, пресовані)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки(2 ст.Ложки в тісто, 1 ст.Ложка для сбризгіванія перед випічкою)
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Томатна пасату - 200 грам
- Оливки - 5-6 штук
- Томати черрі - 5-6 штук
- Моцарелла - 100-120 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук(1 шт. В фарш, 1 шт. В начинку)
- Часник - 5 грам (сухий або свіжий)
- Італійські трави - 5 грам (базилік, орегано)
- Koriandr - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У миску для замішування тіста влийте теплу воду і оливкове масло. Додайте сіль, цукор, просійте борошно.
Замісити тісто, накрийте плівкою, залиште на 1, 5-2 години на расстойку. В процесі растойка зробіть обминку методом "розтягнути і скласти" .
Поки расстаівается тісто, займіться приготування мініатюрних люля-кебабів. Заправте фарш сіллю, перцем, rastolchennиm в Ступка koriandrom, сушеним часником.
Додайте у фарш подрібнену цибулю.
Сформуйте 8 мініатюрних люля-кебабів.
Швидко, протягом 1 хвилини обсмажте кебаби на добре розігрітій сковороді.
Підійшло тісто має збільшитися приблизно в 2 рази.
Розкачайте тісто в пласт, нанесіть на нього томатну пасат, posиpyte motsarelloy.
Покладіть кебаби за напрямками, за якими зазвичай нарізають піцу на 8 частин. Викладіть половинки помідорів чері і оливки.
Присипте піцу італійськими травами, залишками моцарели, збризніть оливковим маслом.
Випікайте піцу в духовці розігрітій до 250 градусів протягом 15 хвилин, стежте за готовністю.
Піца готова. Розріжте її на шматочки, щоб в кожному з них виявився люля-кебаб. Піца неймовірно смачна, зі східним шармом, завдяки пряним кебаб.