Рецепт Кебаб-піца фото

Кебаб-піца
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Кебаб-піца, це спроба"подружити" італійську піцу з східним кебаб, в даному випадку з міні люля-кебабами. Виходить неймовірно смачна піца, рецептом якої я хочу з вами поділитися.

Опис приготування:

Приготувати кебаб-піцу не складніше, ніж традиційну італійську, дотримуйтесь покроковим рецептами і у вас все вийде. Якщо немає томатної пасати, то найкраще взяти не томатну пасту або кетчуп, а помідори у власному соку, які слід пробити блендером. М'ясо краще баранина або яловичина, ідеально підійдуть готові ковбаски"чевапчичи" . Дуже добре додати в начинку подмарінованний червона цибуля. Моцареллу можна замінити на будь-який м'який сир.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Дріжджі - 5 грам (свіжі, пресовані)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки(2 ст.Ложки в тісто, 1 ст.Ложка для сбризгіванія перед випічкою)
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Томатна пасату - 200 грам
  • Оливки - 5-6 штук
  • Томати черрі - 5-6 штук
  • Моцарелла - 100-120 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук(1 шт. В фарш, 1 шт. В начинку)
  • Часник - 5 грам (сухий або свіжий)
  • Італійські трави - 5 грам (базилік, орегано)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
кебаб-піца - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
кебаб-піца - фото крок 2
У миску для замішування тіста влийте теплу воду і оливкове масло. Додайте сіль, цукор, просійте борошно.
кебаб-піца - фото крок 3
Замісити тісто, накрийте плівкою, залиште на 1, 5-2 години на расстойку. В процесі растойка зробіть обминку методом"розтягнути і скласти" .
кебаб-піца - фото крок 4
Поки расстаівается тісто, займіться приготування мініатюрних люля-кебабів. Заправте фарш сіллю, перцем, rastolchennиm в Ступка koriandrom, сушеним часником.
кебаб-піца - фото крок 5
Додайте у фарш подрібнену цибулю.
кебаб-піца - фото крок 6
Сформуйте 8 мініатюрних люля-кебабів.
кебаб-піца - фото крок 7
Швидко, протягом 1 хвилини обсмажте кебаби на добре розігрітій сковороді.
кебаб-піца - фото крок 8
Підійшло тісто має збільшитися приблизно в 2 рази.
кебаб-піца - фото крок 9
Розкачайте тісто в пласт, нанесіть на нього томатну пасат, posиpyte motsarelloy.
кебаб-піца - фото крок 10
Покладіть кебаби за напрямками, за якими зазвичай нарізають піцу на 8 частин. Викладіть половинки помідорів чері і оливки.
кебаб-піца - фото крок 11
Присипте піцу італійськими травами, залишками моцарели, збризніть оливковим маслом.
кебаб-піца - фото крок 12
Випікайте піцу в духовці розігрітій до 250 градусів протягом 15 хвилин, стежте за готовністю.
кебаб-піца - фото крок 13
Піца готова. Розріжте її на шматочки, щоб в кожному з них виявився люля-кебаб. Піца неймовірно смачна, зі східним шармом, завдяки пряним кебаб.

Схожі рецепти