Рецепт Казмо фото

Казмо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Плов, Коржі

У деяких країнах при приготуванні плову під рис прийнято підкладати Казмо. Це, свого роду, коржик з тіста, яка необхідна для того, щоб рис не підгорів і подається вона разом з пловом.

Готовий Казмо при подачі наріжте на сегменти. Коржик виходить дуже смачна і хрустка. Пригощайтеся!

  • Яйце - 1 штук
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 1-1, 5 склянки
  • Сіль - 1 Щепоток
казмо - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
казмо - фото крок 2
У борошно додайте яйце.
казмо - фото крок 3
Додайте сіль і сметану.
казмо - фото крок 4
Замісити тісто.
казмо - фото крок 5
Розкачайте в коржик.
казмо - фото крок 6
При приготуванні плову викладіть цю корж на дно казана або каструлі з товстим дном. Заздалегідь підлити трохи масла. Зверху викладіть рис, попередньо відварений до напівготовності. Потім можна викласти обсмажене м'ясо з овочами і залишити на маленькому вогні на 1-1, 5 годину. За цей час коржик приготується, но не даст рису подгореть.
казмо - фото крок 7
Викладіть плов на велику тарілку, а зверху корж Казмо.
Подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти