Казмо
(покроковий рецепт з фото)
У деяких країнах при приготуванні плову під рис прийнято підкладати Казмо. Це, свого роду, коржик з тіста, яка необхідна для того, щоб рис не підгорів і подається вона разом з пловом.
Готовий Казмо при подачі наріжте на сегменти. Коржик виходить дуже смачна і хрустка. Пригощайтеся!
- Яйце - 1 штук
- Крем - 100 грам
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Сіль - 1 Щепоток

Підготуйте необхідні інгредієнти.

У борошно додайте яйце.

Додайте сіль і сметану.

Замісити тісто.

Розкачайте в коржик.

При приготуванні плову викладіть цю корж на дно казана або каструлі з товстим дном. Заздалегідь підлити трохи масла. Зверху викладіть рис, попередньо відварений до напівготовності. Потім можна викласти обсмажене м'ясо з овочами і залишити на маленькому вогні на 1-1, 5 годину. За цей час коржик приготується, но не даст рису подгореть.

Викладіть плов на велику тарілку, а зверху корж Казмо.
Подавайте до столу.
Смачного!
Подавайте до столу.
Смачного!