Рецепт Каша для мужиків фото

Каша для мужиків
(покроковий рецепт з фото)

Естонська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Деякі чоловіки вибагливі в їжі, як і діти, і догодити їм буває дуже складно, особливо з кашею. Здивуйте свого чоловіка, приготувавши смачну і ситну кашу. Повірте, ваш чоловік буде задоволений їжею!

Опис приготування:

Ми, чоловіки, любимо добре і ситно поїсти, але не завжди є час, щоб приготувати і смачно, і ситно, і швидко. Я пропоную вам приготувати кашу для мужиків, вона ситна і з м'ясом. Плов готувати довго, а ось така каша - саме воно для мужика, адже так? Така каша легка в приготуванні, гідно впорається із завданням навіть чоловік-новачок в кулінарії.

  • М'ясо - 300 грам
  • Мал - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
каша для мужиків - фото крок 1
Насамперед необхідно добре промити рис, а потім замочити його в холодній воді на 10-15 хвилин. Відміряйте рис чашкою, потім цій же чашкою будемо відміряти воду.
каша для мужиків - фото крок 2
Тим часом займемося іншими продуктами. М'ясо наріжемо невеликими шматочками. Відправляємо його на гарячу сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажуємо до золотистого кольору.
каша для мужиків - фото крок 3
Чистимо моркву і цибулю, нарізаємо їх кубиками і відправляємо до м'яса на сковороду. Смажимо на великому вогні, помішуючи, хвилин 5-6.
каша для мужиків - фото крок 4
Далі зливаємо всю воду з рису і відправляємо рис на сковороду. Розподіляємо рис по всій поверхні сковороди, поки що не перемішуючи. Накриваємо кришкою і так тушкуємо хвилини 2-3.
каша для мужиків - фото крок 5
Додаємо сіль, чорний перець за смаком і 2 чашки води (беремо ту, якої відміряли рис). Робимо вогонь трішки поменше, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин. Через 10 хвилин додаємо неочищений часник, робимо вогонь найменшим і тушкуємо рис з м'ясом під кришкою ще 10 хвилин. Подаємо гарячу кашу, посипавши її будь-якою зеленню.

Схожі рецепти