Рецепт Картопляний суп фото

Картопляний суп
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Рецепт приготування супу з картоплею, приготованого на овочевому бульйоні, приправленого кмином і свіжою петрушкою.

Дуже простий у приготуванні і дешевий рецепт картопляного супу, але тим не менш, один з найулюбленіших рецептів у багатьох країнах світу. Просто додайте багет або грінки, щоб вийшло ситне блюдо. Справжня знахідка для холодних зиязиках днів.

  • Картопля - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 1/2 Ст. Ложки
  • Овочевий бульйон - 850 грам
  • Вершкове масло - 55 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
картопляний суп - фото крок 1
1. Почистити картоплю і нарізати великими кубиками. Почистити цибулю і дрібно нарізати.
картопляний суп - фото крок 2
2. Вершкове масло покласти в сковорідку на середній вогонь і почекати поки воно не розтопиться і не почне пінитися. Покласти картоплю і цибулю в сковорідку і скрутити вогонь до мінімального. Добре перемішати картопля, цибуля і масло і накрити кришкою. Готувати 10 хвилин, періодично помішуючи.
картопляний суп - фото крок 3
3. Перекласти картоплю, цибуля і вершкове масло зі сковорідки у велику каструлю, додати овочевий бульйон, кмин, петрушку, часник, сіль, перець. Готувати на середньому вогні від 20 до 25 хвилин, час від часу помішувати. Суп дубєєт готовим, коли картопля стане досить м'яким, щоб з нього зробити пюре.
картопляний суп - фото крок 4
4. Якщо у Вас є блендер або кухонний комбайн, використовуйте його, щоб перетворити суп в суп-пюре. Після розігріти. Можна також розчавити вміст каструлі вручну за допомогою спеціального інструменту. Подавати з грінками або французьким багетом. Можна заморожувати

Схожі рецепти