Картопляні котлети зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Куди ж ми без картоплі? Зараз і тижні не можу без неї на кухні провести. Але це не означає, що все обмежується спекотної та запіканням. Нещодавно дізналася дуже ситне повноцінне блюдо. Дивіться!
Опис приготування:
До рецептом можна подати лише овочевий салат, так як він 2 в 1: основне і гарнір. Рівень складності: середній, але якщо слідувати інструкції, у вас все вийде. Тому уважно ознайомтеся з тим, як приготувати картопляні котлети зі свининою по-литовськи. Зовні буде картопляне тісто, а всередині - м'ясна начинка.
- Картопля - 2 кілограма
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Картопляний крохмаль - 30 грам
- Свинина - 400 грам (м'якоть)
- Морква - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку відваріть чистий картопля в мундирі до готовності. Потім остудіть його і почистіть.
2. Потім картопля перекрутити в м'ясорубці.
3. "Фарш" перемішайте з просіяного борошном, яйцями, крохмалем і 1 немає. Ложкою солі. Замісити тісто і приберіть його в сторону.
4. Поки займіться начинкою. Наріжте цибулю. Обсмажте його в розігрітій олії протягом 2-х хвилин. Потім в сковороду додайте натерту моркву.
5. І слідом - свинину, нарізану кубиками. Помішуючи, готуйте соте 10 хвилин. Влийте воду при необхідності. В кінці додайте сіль і перець.
6. Тепер з тіста зробіть коржики (8 штук). У центр кожної викладіть начинку. Поверніть вироби у вигляді котлет.
7. Запікайте вироби в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
8. Подавайте картопляні котлети з салатом і сметанним соусом. Смачного!