Картопляні котлети зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Куди ж ми без картоплі? Зараз і тижні не можу без неї на кухні провести. Але це не означає, що все обмежується спекотної та запіканням. Нещодавно дізналася дуже ситне повноцінне блюдо. Дивіться!
До рецептом можна подати лише овочевий салат, так як він 2 в 1: основне і гарнір. Рівень складності: середній, але якщо слідувати інструкції, у вас все вийде. Тому уважно ознайомтеся з тим, як приготувати картопляні котлети зі свининою по-литовськи. Зовні буде картопляне тісто, а всередині - м'ясна начинка.
- Картопля - 2 кілограма
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Картопляний крохмаль - 30 грам
- Свинина - 400 грам (м'якоть)
- Морква - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку відваріть чистий картопля в мундирі до готовності. Потім остудіть його і почистіть.
2. Потім картопля перекрутити в м'ясорубці.