Картопляне пюре з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як урізноманітнити картопляне пюре? А спробуйте додати до нього креветки! Вони зроблять саме повсякденне блюдо по-справжньому святковим. Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте!
Щоб картопляне пюре вийшло смачним, головне вибрати правильний картопля. Я завжди готую його на жовтій картоплі, яка добре розварюється. Креветки я зазвичай купую готові відварні, але заморожені. Тому досить їх просто розморозити. Іноді я обсмажую креветки у вершковому маслі до рум'яного кольору. Тут вже вам самим вибирати, як більше подобається.
- Креветки - 300-500 грам
- Картопля - 200-300 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 60 мілілітрів
- Крем - - За смаком
- Зелень, спеції - - За смаком
- Яйце - 1 штука
Kartoshku чистий, поріжте і відваріть до готовності.
Потім злийте воду і додайте половину вершкового масла, можете додати сметани трохи (по бажанню).
Потім додайте зелень, посоліть і поперчіть гарненько, влийте вершки.
Готове пюре накрийте, щоб воно не охололо, і відставте в сторону.
Тим часом відваріть яйце-пашот.
Тим часом відваріть яйце-пашот.
Креветки рекомендую відварити. За бажанням можете їх ще і обсмажити.
Розтопіть половину вершкового масла, обдайте їм креветки.
Подавайте пюре з креветками і яйцем, посипавши все дрібно посіченою зеленню.
Смачного!
Розтопіть половину вершкового масла, обдайте їм креветки.
Подавайте пюре з креветками і яйцем, посипавши все дрібно посіченою зеленню.
Смачного!