Картопляне пюре по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Італійським це картопляне пюре робить сир Пармезан! Ще я додаю мускатний горіх, дуже смачно! ділюся рецептом!
Рецепт картопляного пюре по-італійськи використовують багато ресторанів. Я готую це картопляне пюре досить часто, взагалі, іншого пюре я не готую, якщо чесно. Воно - ситне, смачне, поєднується з багатьма м'ясними та рибними стравами. Діти іноді їдять його просто зі свіжими овочами. Спробуйте!
- Картопля - 6 штук (середньої величини)
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Мелений білий перець - За смаком
- Подрібнений мускатний горіх - 1 щіпка
- Сир пармезан - 50 грам
Почистіть і зваріть картоплю. Щоб він швидше зварився, розділіть його на кілька частин.
Натріть варену картоплю на крупній тертці.
Додайте вершкове масло і перемішайте.
Додайте щіпку мускатного горіха, перемішайте.
І в кінці додайте сир, розмішуйте пюре, поки сир не розплавиться. Картопляне пюре по-італійськи виходить чудовим!