Картопля з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Це повсякденний варіант швидкого і смачної вечері або гарнір до м'ясного або рибного блюда. Картопля готується дуже швидко і не втрачає форму
Гарнір на буденний і святковий стіл можна приготувати з картоплі з морквою і цибулею. Просто, смачно, бюджетно! картоплю варимо, овочі смажимо, все перемішуємо і подаємо. Гарного дня!
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Приготуємо продукти. Овочі вимити і очистити. Воду для варіння картоплі трохи посолити і поставити на вогонь.
2. Поки вода закипає, потрібно підготувати овочі до смаження. Моркву натерти на крупній тертці.
3. Цибулю порізати півкільцями.
4. Смажити овочі до повної готовності. Я иногда жарю на свином жиру, блюдо стає більш калорійне, зі смаком сала, дуже смачно!
5. Картопля крупно нарізаємо. Кидаємо в киплячу солону воду і варимо не більш 20 хвилин.
6. З готового картоплі зливаємо повністю воду. Завдяки закладці в киплячу воду, він зберіг форму і не розварився.
7. Тим часом моркву і цибулю готові.
8. Заправляємо картопля смаженими овочами, поливаємо жиром від смаження і легенько струшуємо картопельку, щоб рівномірно розподілилися овочі та масло. Картопля з морквою і цибулею готова, смачного!