Рецепт Картопля в горщику в духовці фото

Картопля в горщику в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.

Просте і смачне блюдо - картопля в горщику, набагато смачніше звичайної вареної картоплі. Наші предки знали, як приготувати картоплю так, щоб зберегти в ній все найкорисніше.

Опис приготування:

Якщо на вашій кухні є глиняні горщики, вам варто приготувати в них картоплю. Повірте, смак її дуже відрізняється від тієї, яка буде зварена на плиті. Наші предки здавна готували їжу в печі, і відрізнялися завидним здоров'ям Як приготувати картоплю в духовці в горщиках? Та дуже просто! Читаємо і готуємо:

1. Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками або скибочками.

2. Укладаємо картоплю в горщики, солимо і перчимо. Можна додати ваші улюблені сухі спеції.

3. Сметану розводимо водою і заливаємо в горщик з картоплею.

4. Закриваємо горщик кришкою і ставимо в духовку запікатися-гаситися хвилин на 40 при температурі 200 градусів.

Отримуємо відмінний гарнір, в якому збереглося все найкорисніше. Як вид, рецепт до божевілля простий, проте картопля виходить настільки смачна, що її можна їсти без нічого… Спробуйте, якщо у вас є можливість!

  • Картопля - 4-5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5 склянки
Якщо на вашій кухні є глиняні горщики, вам варто приготувати в них картоплю. Повірте, смак її дуже відрізняється від тієї, яка буде зварена на плиті. Наші предки здавна готували їжу в печі, і відрізнялися завидним здоров'ям Як приготувати картоплю в духовці в горщиках? Та дуже просто! Читаємо і готуємо:

1. Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками або скибочками.

2. Укладаємо картоплю в горщики, солимо і перчимо. Можна додати ваші улюблені сухі спеції.

3. Сметану розводимо водою і заливаємо в горщик з картоплею.

4. Закриваємо горщик кришкою і ставимо в духовку запікатися-гаситися хвилин на 40 при температурі 200 градусів.

Отримуємо відмінний гарнір, в якому збереглося все найкорисніше. Як вид, рецепт до божевілля простий, проте картопля виходить настільки смачна, що її можна їсти без нічого… Спробуйте, якщо у вас є можливість!

Схожі рецепти