Рецепт Картопля по-селянськи з грибами фото

Картопля по-селянськи з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Їжа в селі завжди відрізнялася своїми неперевершеними смаковими якостями. Незважаючи на простоту страви воно виходить дуже ситним і насиченим! Підійде для поста, як смачне дієтичне блюдо!

Опис приготування:

Приготуємо картоплю по-селянськи з грибами в домашніх умовах. Для початку приготуйте овочеву начинку, яка пізніше буде запікатися зі звареним картоплею. Блюдо підходить для поста або для тих, хто дотримується дієти. Одним словом, спробуйте, страва - варте!

  • Картопля - 8 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Лук-пориста - 1/4 штуки
  • Перецьь болгарський - 1/3 штуки
  • Печериці - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 1
Картопля промийте, а потім відваріть прямо в мундирах.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 2
Поки картопля звариться, нарізаємо гриби кубиками, цибуля і часник - подрібнюємо.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і гриби, приблизно 5 хвилин. Додаємо часник і готуємо ще 3 хвилини.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 4
Тепер додаємо порізані кубиками - помідор і перець. Солимо і перчимо до смаку.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 5
Перемішуємо і знімаємо з вогню.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 6
Злегка остудіть картопля. Застеліть деко фольгою, роздавите кожну картоплину, притиснувши її до листу долонькою.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 7
Зверху кладемо начинку, скроплюємо рослинним маслом. Запікаємо 15 хвилин, температура 220 градусів.
картопля по-селянськи з грибами - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти