Картопля по-Камчатського
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт з розряду швидко, легко, смачно і ситно. Мінімум продуктів і просте, але дуже смачна страва готова. Картопля по-Камчатського урізноманітнює ваше меню і нові смакові відчуття вам забезпечені
Хочете розповім, як приготувати картоплю по-Камчатського? Блюдо зовсім просте в приготуванні, але виходить дуже смачно і незвично. Та й набір продуктів зовсім невеликий. Таке блюдо відмінно підійде для вечері або обіду в сімейному колі. А якщо не знайшли крабове м'ясо, його цілком можна замінити на крабові палички.
- Картопля - 5 штук
- Крабове м'ясо - 300 грам (або крабові палички)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
- Кріп - 1/2 пучка
Набір продуктів для приготування картоплі по-Камчатського зовсім невеликий. Нема крабового м'яса - використовуємо крабові палички.
Насамперед ставимо варити картопля в шкірці.
Часник натираємо на дрібній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно.
Крабове м'ясо( в моєму випадку крабові палички) необхідно попередньо розморозити, а потім нарізати на невеликі шматочки.
Картоплю треба остудити і очистити від шкірки.
Потім на розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю і часник до прозорості лука. Додаємо чорний мелений перець.
Потім додаємо до цибулі крабове м'ясо( крабові палички) і смажимо хвилини 2-3.
Картоплю треба поламати на шматочки виделкою, а потім додати до цибулі і крабових м'яса. Солимо і перчимо до смаку.
Тепер необхідно обсмажити картоплю і додати дрібно нарізаний кріп.
Подаємо картопля по-Камчатського гарячим. Смачного!