Рецепт Картопля по-Камчатського фото

Картопля по-Камчатського
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Крабові палички
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт з розряду швидко, легко, смачно і ситно. Мінімум продуктів і просте, але дуже смачна страва готова. Картопля по-Камчатського урізноманітнює ваше меню і нові смакові відчуття вам забезпечені

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати картоплю по-Камчатського? Блюдо зовсім просте в приготуванні, але виходить дуже смачно і незвично. Та й набір продуктів зовсім невеликий. Таке блюдо відмінно підійде для вечері або обіду в сімейному колі. А якщо не знайшли крабове м'ясо, його цілком можна замінити на крабові палички.

  • Картопля - 5 штук
  • Крабове м'ясо - 300 грам (або крабові палички)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
  • Кріп - 1/2 пучка
картопля по-Камчатського - фото крок 1
Набір продуктів для приготування картоплі по-Камчатського зовсім невеликий. Нема крабового м'яса - використовуємо крабові палички.
картопля по-Камчатського - фото крок 2
Насамперед ставимо варити картопля в шкірці.
картопля по-Камчатського - фото крок 3
Часник натираємо на дрібній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно.
картопля по-Камчатського - фото крок 4
Крабове м'ясо( в моєму випадку крабові палички) необхідно попередньо розморозити, а потім нарізати на невеликі шматочки.
картопля по-Камчатського - фото крок 5
Картоплю треба остудити і очистити від шкірки.
картопля по-Камчатського - фото крок 6
Потім на розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю і часник до прозорості лука. Додаємо чорний мелений перець.
картопля по-Камчатського - фото крок 7
Потім додаємо до цибулі крабове м'ясо( крабові палички) і смажимо хвилини 2-3.
картопля по-Камчатського - фото крок 8
Картоплю треба поламати на шматочки виделкою, а потім додати до цибулі і крабових м'яса. Солимо і перчимо до смаку.
картопля по-Камчатського - фото крок 9
Тепер необхідно обсмажити картоплю і додати дрібно нарізаний кріп.
картопля по-Камчатського - фото крок 10
Подаємо картопля по-Камчатського гарячим. Смачного!

Схожі рецепти