Рецепт М'ясо камчатського краба фото

М'ясо камчатського краба
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Краби
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Неймовірно смачне м'ясо камчатського краба вийде, якщо слідувати цьому легкому рецептом. З делікатесом з камчатського краба виходять смачні салати, супи та другі страви. Справжні гурмани оцінять!

Камчатський краб - це ласий делікатес, який повинен спробувати кожен. Далеко не всі знають, як приготувати м'ясо камчатського краба правильно і смачно. Але ж цей продукт дуже корисний і містить в собі велику кількість вітамінів. Цей рецепт класичний, адже зазвичай приготування крабового м'яса не вимагає зайвих добавок. Однак ви можете урізноманітнити його вершковим, томатним соусами. Приготувати його можна також з додаванням білого вина, оливкового масла, маслин або часнику. За смаком ви можете посипати м'ясо зеленню. Приємного вам апетиту!

  • Краб камчатський - 500 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Салат листовий - 30 грам
  • Імбирний соус - 50 грам
  • Масло оливкове - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Разморозьте краба і гарненько його промийте. Найчастіше краб попередньо вже відварена, але якщо ж немає, тоді відваріть його в солоній воді.
2
Розріжте фаланги краба в довжину. Потім випікайте його в духовій печі, накривши фольгою, при 180 температурі. Це займе 10 хвилин.
3
Викладіть краба на попередньо вимиті і заправлені оливковою олією листя салату.
4
Подавайте краба з імбирним соусом і скибочкою лимона.

Схожі рецепти