М'ясо камчатського краба
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачне м'ясо камчатського краба вийде, якщо слідувати цьому легкому рецептом. З делікатесом з камчатського краба виходять смачні салати, супи та другі страви. Справжні гурмани оцінять!
Камчатський краб - це ласий делікатес, який повинен спробувати кожен. Далеко не всі знають, як приготувати м'ясо камчатського краба правильно і смачно. Але ж цей продукт дуже корисний і містить в собі велику кількість вітамінів. Цей рецепт класичний, адже зазвичай приготування крабового м'яса не вимагає зайвих добавок. Однак ви можете урізноманітнити його вершковим, томатним соусами. Приготувати його можна також з додаванням білого вина, оливкового масла, маслин або часнику. За смаком ви можете посипати м'ясо зеленню. Приємного вам апетиту!
- Краб камчатський - 500 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Салат листовий - 30 грам
- Імбирний соус - 50 грам
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Разморозьте краба і гарненько його промийте. Найчастіше краб попередньо вже відварена, але якщо ж немає, тоді відваріть його в солоній воді.
2
Розріжте фаланги краба в довжину. Потім випікайте його в духовій печі, накривши фольгою, при 180 температурі. Це займе 10 хвилин.
3
Викладіть краба на попередньо вимиті і заправлені оливковою олією листя салату.
4
Подавайте краба з імбирним соусом і скибочкою лимона.