Рецепт Картопля по-італійськи фото

Картопля по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Гарніри

Картопля по-італійськи дивний тим, що його можна готувати як вдома, так і на природі. Якщо у вас є підходяща посуд, казан або каструля для гриля, то рецепт картоплі по-італійськи для вас!

Люблю страви, які готують в одному посуді. Це простіше і швидше. Не треба розриватися між трьома різними сковорідками і каструлями, а потім з'єднувати все в єдине ціле. Картопля по-італійськи - саме таке блюдо, яке готується в одному посуді, тому воно дуже зручне в приготуванні. Готувати його можна як на природі, так і в домашніх умовах. Ділюся рецептом!

  • Картопля - 4 кілограма
  • Скибочки бекону - 10 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Крем - 500 грам
  • Сир Чеддер - 60 грам (або простий твердий сир.)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
картопля по-італійськи - фото крок 1
Почистіть і наріжте картоплю круглішкамі. Відкладіть. Візьміть вашу посуд (дивлячись де ви будете готувати) і викладіть в неї нарізані шматочками бекон. Нехай він дасть жир і трохи посмажити. Потім викладіть в нього цибулю, дрібно нашатковану. Нехай вони готуються разом, поки цибуля не стане м'яким.
картопля по-італійськи - фото крок 2
Додайте вершкове масло, перешивати поки масло не розтопиться.
картопля по-італійськи - фото крок 3
Викладіть картоплю.
картопля по-італійськи - фото крок 4
Перемішайте картопля з беконом, можете покласти ще трохи вершкового масла. Приправити сіллю і poperčite.
картопля по-італійськи - фото крок 5
Закрийте кришкою і готуйте, поки картопля не приготується. Це займе хвилин 20. Протягом цього часу пару раз підніміть кришку і перемішайте картопля, особливо той, який внизу. Дивіться, щоб він не підгорів.
картопля по-італійськи - фото крок 6
Коли картопля вже м'який (ви можете легко проколоти його виделкою), викладіть всю сметану і перемішайте.
картопля по-італійськи - фото крок 7
Посипте зверху сиром. Накрийте кришкою і зніміть з вогню через пару хвилин. Коли сир розплавився і утворилася сирна кірка - картопля готовий! Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти