Рецепт Капелліні фото

Капелліні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Капелліні - це спагетті, які найчастіше роблять тонкими. Подаються вони різними способами, дуже популярна в Італії подача у вигляді своєрідних "гнізд" . В середину кладуть начинку з м'яса і овочів.

Для цього рецепта вам знадобляться спагетті капелліні. Їх слід відварити і згорнути в "гнізда" . Начинкою послужать обсмажене куряче філе і томати. Сир, який буде "шапкою" капелліні, розплавиться в процесі гасіння. Тому подавати макарони краще відразу ж, гарячими. Щоб дізнатися, як приготувати капелліні, прочитайте цей рецепт.

  • Капелліні - 1 штука (упаковка)
  • Куряче філе - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Сіль, чорний мелений перець, вершкове масло, рослинна олія - За смаком
капелліні - фото крок 1
Філе курки вимийте і висушіть. Потім наріжте його на невеликі кубики. Обсмажте курочку на вершковому маслі в сковороді до золотистого кольору. Приправити сіллю і poperčite файл за смаком.
капелліні - фото крок 2
Відваріть капелліні в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте. Відкиньте їх на друшляк і помістіть в миску. Вбийте до макаронів сире куряче яйце.
капелліні - фото крок 3
Перемішайте каппеліні з яйцем. Розігрійте в сковороді рослинне масло, викладіть на неї макарони, сформувавши "гнізда" і зробивши в них поглиблення.
капелліні - фото крок 4
У кожне поглиблення викладіть по одній ложці обсмаженого на маслі курячого філе.
капелліні - фото крок 5
Томати вимийте і висушіть. Потім наріжте їх на пластинки і викладіть помідори навколо курячого філе, щоб вони його обрамляли.
капелліні - фото крок 6
Натріть на тертці твердий сир, посипте їм "гнізда" . Потім накрийте сковорідку кришкою і зменшіть вогонь. Гасіть макарони десять хвилин, подавайте гарячими.

Схожі рецепти