Капелліні
(покроковий рецепт з фото)
Капелліні - це спагетті, які найчастіше роблять тонкими. Подаються вони різними способами, дуже популярна в Італії подача у вигляді своєрідних "гнізд" . В середину кладуть начинку з м'яса і овочів.
Для цього рецепта вам знадобляться спагетті капелліні. Їх слід відварити і згорнути в "гнізда" . Начинкою послужать обсмажене куряче філе і томати. Сир, який буде "шапкою" капелліні, розплавиться в процесі гасіння. Тому подавати макарони краще відразу ж, гарячими. Щоб дізнатися, як приготувати капелліні, прочитайте цей рецепт.
- Капелліні - 1 штука (упаковка)
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Сіль, чорний мелений перець, вершкове масло, рослинна олія - За смаком

Філе курки вимийте і висушіть. Потім наріжте його на невеликі кубики. Обсмажте курочку на вершковому маслі в сковороді до золотистого кольору. Приправити сіллю і poperčite файл за смаком.

Відваріть капелліні в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте. Відкиньте їх на друшляк і помістіть в миску. Вбийте до макаронів сире куряче яйце.

Перемішайте каппеліні з яйцем. Розігрійте в сковороді рослинне масло, викладіть на неї макарони, сформувавши "гнізда" і зробивши в них поглиблення.

У кожне поглиблення викладіть по одній ложці обсмаженого на маслі курячого філе.

Томати вимийте і висушіть. Потім наріжте їх на пластинки і викладіть помідори навколо курячого філе, щоб вони його обрамляли.

Натріть на тертці твердий сир, посипте їм "гнізда" . Потім накрийте сковорідку кришкою і зменшіть вогонь. Гасіть макарони десять хвилин, подавайте гарячими.