Рецепт Кантональна парова риба фото

Кантональна парова риба
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Кантональна парова риба - традиційне китайське блюдо, частий гість на китайських весіллях. Ніжне філе білої риби з імбиром, зеленню і пряним яскравим соусом, приготована на пару - просто смакота.

Опис приготування:

Кантональна парова риба - дуже просте, і, головне, мегашвидкі блюдо китайської кухні. Готується воно за 20 хвилин, воно смачне, корисне і дуже автентичне. У цій страві ніжна рибка ідеально поєднується з соусом і має дуже азіатський смак, якщо можна так висловитися. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати таку рибку майже з закритими очима. Рибу можна брати будь-яку морську білу нежирну. Ідеально підійдуть тріска, тілапія або морський окунь. Сама риба має нейтральний смак, а ось яскравий пряний соус задає тон і смак всьому блюду. Спробуйте цей рецепт, вам обов'язково сподобається!

  • Тілапія - 2 штуки (філе)
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Імбир свіжий - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий ОУС - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Braai - 1/2 пучка
кантональна парова риба - фото крок 1
Рибу помийте і обсушіть.
кантональна парова риба - фото крок 2
Поставте її в пароварку і варіть 10 хвилин.
кантональна парова риба - фото крок 3
Потім дістаньте рибу, покладіть її на тарілку і повністю накрийте половиною кінзи і зеленою цибулею.
кантональна парова риба - фото крок 4
На розпеченій сковороді на рослинній олії обсмажте дрібно натертий імбир.
кантональна парова риба - фото крок 5
Додайте до імбиру залишилася зелень. Протомитися хвилину.
кантональна парова риба - фото крок 6
Додайте сіль цукор, а також соєвий соус. Потримайте ще хвилину.
кантональна парова риба - фото крок 7
Полийте рибу киплячим соусом і подавайте до столу.

Схожі рецепти