Каннеллоні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Невже ви ще ніколи не пробували це приголомшливе блюдо родом з Італії? Ну що ж, терміново будемо виправляти цю помилку, і приготуємо сьогодні на вечерю смачні каннеллони в мультиварці.
Опис приготування:
Для всіх власників мультиварки пропоную ще один чудовий рецепт на кожен день, в якому я розповім, як приготувати каннеллони в мультиварці. Як можна зрозуміти з назви, ці макаронні вироби винахід італійських кухарів, каннеллони представляють собою порожнисті трубочки, які прийнято начиняти різними інгредієнтами, причому в якості начинки може бути все що завгодно. Готувати їх можна на плиті, а ще краще в мультиварці, адже вона ідеально для цього підходить. Так що вперед в магазин за всім необхідним і приступимо до справи, а я докладно поясню вам, як зробити каннеллони в мультиварці швидко і легко.
- Каннеллоні - 10-12 штуки
- Фарш м'ясний - 500 грам (яловичина + свинина )
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в начинку, 1 - в піджарку)
- Часник - 3 зубчики(1 - в начинку, 2 - в піджарку )
- Сир твердий - 100 грам
- Паста томатна - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка (мультистакан )
- Помідор - 1-2 штук
- Зелень свіжа або сушена - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Насамперед приготуємо начинку. Для цього ми змішуємо фарш з подрібненою цибулею і часником, додаємо тертий сир, солимо і перчимо все, перемішуємо. Тепер акуратно фаршируємо каннеллони приготовленої начинкою.
Включаємо на мультиварці режим"Випічка" , викладаємо подрібнену цибулю і смажимо його до золотистого кольору, потім додаємо подрібнений часник і продовжуємо смажити все протягом 3 хвилин. Помідори обшпарюємо окропом, знімаємо з них шкірку і нарізаємо дрібно. Викладаємо в чашу мультиварки, солимо і перчимо все і смажимо 5 хвилин.
У мисці змішуємо томатну пасту, воду (теплу) і сметану, солимо. Тепер ви перекладаємо половину обсмажених овочів в тарілку, а на решту кладемо каннллоні, накриваємо рештою піджаркою. Заливаємо макарони приготованим соусом, посипаємо сушеної зеленню і закриваємо кришку.
Встановлюємо режим"Плов" і йдемо займатися своїми справами. Коли наш обід буде готовий, мультиварка подасть звуковий сигнал. Смачного!