Камбала в вершках

Камбала в вершках
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
апетитна камбала, запечена під вершковим соусом — це дуже ніжне, ароматне і смачне блюдо! Можна подавати рибу самостійно або з будь-яким гарніром на ваш смак.

опис приготування:

За бажанням до соусу можна додати гриби або будь-які свіжі овочі, в будь-якому випадку ви не залишитесь байдужими. Приготувати камбалу в вершках досить легко і просто, впорається навіть початківець кулінар. Незважаючи на це, блюдо виходить чудовим на смак і чудово підійде не тільки до сімейної вечері, але і будь-якого святкового столу.

  • борсатися— 800 грам
  • вершки— 200 мілілітрів
  • яйце— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • розмарин— 0,5 чайних ложки
  • сіль, спеції— За смаком
  • Лимонний сік— За смаком
Камбала в вершках - фото крок 1 1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Камбалу заздалегідь розморозити при кімнатній температурі.

Камбала в вершках - фото крок 2 2. Відріжте у риби голову і хвіст, видаліть нутрощі, за бажанням зніміть шкірку, добре промийте та висушіть паперовим рушником. Наріжте камбалу на порційні шматочки, натріть сіллю і спеціями, полийте соком лимона і залиште маринуватися на 20-30 хвилин.

Камбала в вершках - фото крок 3 3. Потім обваляйте рибу в борошні або панірувальних сухарях і обсмажте на вершковому маслі з двох сторін до готовності. Форму для випічки застеліть фольгою і викладіть обсмажені шматочки камбали.

Камбала в вершках - фото крок 4 4. Цибуля наріжте пір'ям, обсмажте і розкладіть поверх риби.

Камбала в вершках - фото крок 5 5. З'єднайте вершки і яйця, додайте розмарин і сіль за смаком. Добре перемішайте і залийте цією сумішшю рибу. випікайте при 180 градусах близько 30 хвилин. Як тільки блюдо почне підрум'янюватися, а соус стане щільним — камбала в вершках готова.

Камбала в вершках - фото крок 6 6. Перед подачею прикрашаємо рибу петрушкою і часточками лимона. Смачного!

Схожі рецепти

Смажена камбала з каперсами

Смажена камбала з каперсами

Ви просто зобов'язані спробувати таку камбалу! Соус з лимона і каперсів глибоко проникає в рибу і надає їй чудовий смак. Мій чоловік любить цей рецепт за те, що в ньому не залишається рибного присмаку. опис приготування: Якщо Ви не особливий фанат камбали, можна замінити її вашої улюбленої біл...

читати далі
Камбала фарширована

Камбала фарширована

фарширована камбала — це рецепт северонемецкіх кухні. Блюдо дуже смачне з великою кількістю додаткових інгредієнтів, які тільки підсилюють смак риби. опис приготування: Готувати рибу за цим рецептом дуже цікаво і нескладно. А здивувати своїх гостей вам вдасться напевно. Адже мало того, що стра...

читати далі
Камбала гарячого копчення

Камбала гарячого копчення

Якщо у вас є коптильня — ви запросто зможете самі закоптити рибку. Процес легкий і найголовніше — коптити будемо без будь-якої хімії. опис приготування: Багато хто з нас любить копчену рибку і часто згадуємо ми камбалу, яку їли під час відпочинку на морі. але риба, куплена в магазині іноді від...

читати далі
Камбала смажена

Камбала смажена

Смачний обід з камбали можна приготувати кількома способами. Нижче представлений рецепт приготування камбали смаженої. опис приготування: Щоб приготувати смажену камбалу в домашніх умовах, потрібно спочатку почистити і засолити рибу. Після цього залишити її в молоці, щоб відбити присмак і зроб...

читати далі
Камбала на пару в мультиварці

Камбала на пару в мультиварці

Що може бути смачніше і корисніше, ніж приготовлена ​​на пару риба камбала, та ще й в мультиварці! просто, швидко і смачно! опис приготування: Нещодавно стала володаркою чудового пристосування — мультиварки! І тепер кожен день намагаюся придумувати нові рецепти і готувати саме в ній. Виходить ...

читати далі