Рецепт Камбала в пароварці фото

Камбала в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Риба, приготована на пару, набагато краще зберігає свої смакові якості, ніж смажена риба. Філе камбали готується на пару з соєвим соусом, імбиром і листям Мангольд. Спробуйте!

Як зробити камбалу в пароварці? За великим рахунком, дуже просто. Вам знадобиться: філе камбали, тертий імбир, кунжутну олію, лимонний сік, соєвий соус і листя Мангольд (або капусти). Спершу, замаринуйте філе в підготовленому маринаді, а потім оберніть листям Мангольд і варіть в пароварці. Хай щастить!

  • Борсатися - 4 штуки (філе)
  • Соус соєвий - 8 чайних ложок
  • Сік лимонний - 8 чайних ложок
  • Імбир - 4 чайних ложки (тертий)
  • Олія кунжутна - 2 чайних ложки
  • Листя Мангольд або капусти - 8 штук
камбала в пароварці - фото крок 1
У глибокій тарілці змішайте: кунжутну олію, лимонний сік, тертий імбир і соєвий соус. Тепер замарінуем в цьому соусі підготовлене філе камбали (порізане на половинки). Ми залишаємо на пів години.
камбала в пароварці - фото крок 2
Тим часом, промийте листя Мангольд і обріжте їм ніжки. Помістіть листя в окріп на 30 секунд, потім різко опустіть в крижану воду. Замариноване філе згорніть рулетиком, а зверху оберніть листом Мангольд. Готуйте в пароварці, до повної готовності риби, приблизно 15 хвилин.
камбала в пароварці - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти