Рецепт Камбала в пароварці фото

Камбала в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба, приготована на пару, набагато краще зберігає свої смакові якості, ніж смажена риба. Філе камбали готується на пару з соєвим соусом, імбиром і листям Мангольд. Спробуйте!

Опис приготування:

Як зробити камбалу в пароварці? За великим рахунком, дуже просто. Вам знадобиться: філе камбали, тертий імбир, кунжутну олію, лимонний сік, соєвий соус і листя Мангольд (або капусти). Спершу, замаринуйте філе в підготовленому маринаді, а потім оберніть листям Мангольд і варіть в пароварці. Хай щастить!

  • Борсатися - 4 штуки (філе)
  • Соус соєвий - 8 чайних ложок
  • Сік лимонний - 8 чайних ложок
  • Імбир - 4 чайних ложки (тертий)
  • Олія кунжутна - 2 чайних ложки
  • Листя Мангольд або капусти - 8 штук
камбала в пароварці - фото крок 1
У глибокій тарілці змішайте: кунжутну олію, лимонний сік, тертий імбир і соєвий соус. Тепер замарінуем в цьому соусі підготовлене філе камбали (порізане на половинки). Ми залишаємо на пів години.
камбала в пароварці - фото крок 2
Тим часом, промийте листя Мангольд і обріжте їм ніжки. Помістіть листя в окріп на 30 секунд, потім різко опустіть в крижану воду. Замариноване філе згорніть рулетиком, а зверху оберніть листом Мангольд. Готуйте в пароварці, до повної готовності риби, приблизно 15 хвилин.
камбала в пароварці - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти