Камбала в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Риба, приготована на пару, набагато краще зберігає свої смакові якості, ніж смажена риба. Філе камбали готується на пару з соєвим соусом, імбиром і листям Мангольд. Спробуйте!
Як зробити камбалу в пароварці? За великим рахунком, дуже просто. Вам знадобиться: філе камбали, тертий імбир, кунжутну олію, лимонний сік, соєвий соус і листя Мангольд (або капусти). Спершу, замаринуйте філе в підготовленому маринаді, а потім оберніть листям Мангольд і варіть в пароварці. Хай щастить!
- Борсатися - 4 штуки (філе)
- Соус соєвий - 8 чайних ложок
- Сік лимонний - 8 чайних ложок
- Імбир - 4 чайних ложки (тертий)
- Олія кунжутна - 2 чайних ложки
- Листя Мангольд або капусти - 8 штук
У глибокій тарілці змішайте: кунжутну олію, лимонний сік, тертий імбир і соєвий соус. Тепер замарінуем в цьому соусі підготовлене філе камбали (порізане на половинки). Ми залишаємо на пів години.
Тим часом, промийте листя Мангольд і обріжте їм ніжки. Помістіть листя в окріп на 30 секунд, потім різко опустіть в крижану воду. Замариноване філе згорніть рулетиком, а зверху оберніть листом Мангольд. Готуйте в пароварці, до повної готовності риби, приблизно 15 хвилин.
Смачного!