Камбала в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Найшвидший спосіб приготування риби, якщо у вас її мало - це приготування в мікрохвильовій печі. Блюдо вийде ніжним і смачним.
Якщо у вас мало риби і мало часу на підготовку - скористайтеся мікрохвильовкою. У ній чудово можна приготувати рибу, а поки вона буде готуватися, ви зможете приготувати до риби смачний соус або салат зі свіжих овочів. У мікрохвильовці можна приготувати рибу по-різному. Якщо вам більше до душі відварна риба - скористайтеся цим рецептом приготування камбали в мікрохвильовці. Рецепт досить простий і, одного разу приготував по ньому рибу, ви будете їм часто користуватися. Правда, мікрохвильовки у всіх у нас різні, і працюють вони по-різному. Тому, в перший раз готуючи рибу в своїй мікрохвильовці, можете коригувати час готування в меншу або більшу сторону. Все приходить у досвідом - це всім відомо:) готуємо!
- Борсатися - 500-600 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Приправа для риби - 2-3 Щепоток