Камбала в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніший спосіб приготувати рибу - запекти її в духовці або в аерогрилі. Це дуже просто і рибка виходить дуже смачною і ніжною.
Готувати в аерогрилі дуже зручно і процес проходить досить швидко. Якщо вам, наприклад, необхідно запекти одну рибку або невеликий шматок м'яса, немає потреби включати велику духовку. Я хочу вам розповісти, як приготувати камбалу в аерогрилі. Ця смачна риба готується дуже просто. Рецепт приготування камбали в аерогрилі перед вами.
1. Камбалу чистим, добре промиваємо. Видаляємо голову і плавники.
2. Змішуємо рослинне масло, лимонний сік, сіль і перець.
3. Обмащуємо цією сумішшю рибу і залишаємо маринуватися хоча б на 30 хвилин.
4. Розігріваємо 5 хвилин аерогриль при температурі 200 градусів.
5. Викладаємо рибу на середню грати аерогрилю, змащену маслом.
6. Запікаємо рибу 10 хвилин при температурі 230 градусів на високій швидкості вентилятора.
7. Перевертаємо рибу на іншу сторону і запікаємо наступні 10 хвилин при температурі 200 градусів.
От і все, можна насолоджуватися смачною і ароматною рибою.
- Борсатися - 1 кілограм
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
1. Камбалу чистим, добре промиваємо. Видаляємо голову і плавники.
2. Змішуємо рослинне масло, лимонний сік, сіль і перець.
3. Обмащуємо цією сумішшю рибу і залишаємо маринуватися хоча б на 30 хвилин.
4. Розігріваємо 5 хвилин аерогриль при температурі 200 градусів.
5. Викладаємо рибу на середню грати аерогрилю, змащену маслом.
6. Запікаємо рибу 10 хвилин при температурі 230 градусів на високій швидкості вентилятора.
7. Перевертаємо рибу на іншу сторону і запікаємо наступні 10 хвилин при температурі 200 градусів.
От і все, можна насолоджуватися смачною і ароматною рибою.