Кальмари з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирна начинка з часником, зеленню і запеченим перцем, обрамлена кільцями кальмарів, виглядає незвично і дуже апетитно. Почастуєте цією стравою своїх друзів і домочадців. Готується дуже легко!
Кальмари - це дуже ніжний і низькокалорійний продукт. Для того щоб кальмари вийшли м'якими, не забудьте зняти з них шкірку і готуйте їх не більше двох хвилин. Докладніше, як приготувати кальмари з сиром, я розповім в покроковому рецепті.
- Тушки кальмара - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тушки кальмарів заздалегідь розморозити.
Перець запечіть на сковороді гриль або в духовці. Готовий перець перекладіть в каструлю, накривши кришкою. Потім зніміть з перцю шкірку, очистіть від насіння і наріжте невеликими шматочками.
Кальмари промийте, зніміть верхню плівку і видаліть хітинові платівки. Очищені тушки відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин. Потім обдайте їх холодною водою.
Приготуйте сирну начинку. Розімніть сир виделкою, додайте нарізану петрушку і солодкий перець, подрібнений часник, сіль і мелений чорний перець за смаком, перемішайте.
За допомогою ложки нафаршіруйте кальмари сирною начинкою. Приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Наріжте кальмарів кружальцями завтовшки в 1 сантиметр. Кальмари з сиром готові, смачного!