Кальмари, фаршировані сиром
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити приїлися гарячі страви допоможе рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром. Це дивовижно соковите, ніжне і дуже смачне блюдо для всієї родини.
Це дуже простий рецепт кальмарів, фаршированих сиром, який може стати відмінною ідеєю для ситної закуски або апетитного основного блюда, поданого з гарніром, наприклад.
1. Для початку тушки кальмарів потрібно вимити як слід під проточною водою і при необхідності очистити. Обсушити паперовим рушником.
2. Гострим ножем зробити розріз так, щоб вийшла порожнина всередині.
3. Посолити і поперчити за смаком з двох сторін і обов'язково всередині.
4. Скибочку бутербродного сиру злегка присипати пластівцями гострого перцю. В рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром, перець додавати зовсім необов'язково, якщо блюдо призначене для дітей, наприклад.
5. В середину тушки вкласти шматочок сиру.
6. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Викласти тушки і обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин.
7. Готові кальмари, фаршировані сиром в домашніх умовах подавати до столу можна відразу. При бажанні додатково їх можна протушкувати під кришкою з соусом, щоб зробити їх більш пікантними і ніжними.
- Тушки кальмарів - 4-5 штук
- Сир бутербродний - 4-5 скибочок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Пластівці перцю чилі - За смаком (по бажанню)
1. Для початку тушки кальмарів потрібно вимити як слід під проточною водою і при необхідності очистити. Обсушити паперовим рушником.
2. Гострим ножем зробити розріз так, щоб вийшла порожнина всередині.
3. Посолити і поперчити за смаком з двох сторін і обов'язково всередині.
4. Скибочку бутербродного сиру злегка присипати пластівцями гострого перцю. В рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром, перець додавати зовсім необов'язково, якщо блюдо призначене для дітей, наприклад.
5. В середину тушки вкласти шматочок сиру.
6. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Викласти тушки і обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин.
7. Готові кальмари, фаршировані сиром в домашніх умовах подавати до столу можна відразу. При бажанні додатково їх можна протушкувати під кришкою з соусом, щоб зробити їх більш пікантними і ніжними.