Рецепт Кальмари, фаршировані сиром фото

Кальмари, фаршировані сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Урізноманітнити приїлися гарячі страви допоможе рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром. Це дивовижно соковите, ніжне і дуже смачне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт кальмарів, фаршированих сиром, який може стати відмінною ідеєю для ситної закуски або апетитного основного блюда, поданого з гарніром, наприклад.

1. Для початку тушки кальмарів потрібно вимити як слід під проточною водою і при необхідності очистити. Обсушити паперовим рушником.

2. Гострим ножем зробити розріз так, щоб вийшла порожнина всередині.

3. Посолити і поперчити за смаком з двох сторін і обов'язково всередині.

4. Скибочку бутербродного сиру злегка присипати пластівцями гострого перцю. В рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром, перець додавати зовсім необов'язково, якщо блюдо призначене для дітей, наприклад.

5. В середину тушки вкласти шматочок сиру.

6. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Викласти тушки і обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин.

7. Готові кальмари, фаршировані сиром в домашніх умовах подавати до столу можна відразу. При бажанні додатково їх можна протушкувати під кришкою з соусом, щоб зробити їх більш пікантними і ніжними.


  • Тушки кальмарів - 4-5 штук
  • Сир бутербродний - 4-5 скибочок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Пластівці перцю чилі - За смаком (по бажанню)
Це дуже простий рецепт кальмарів, фаршированих сиром, який може стати відмінною ідеєю для ситної закуски або апетитного основного блюда, поданого з гарніром, наприклад.

1. Для початку тушки кальмарів потрібно вимити як слід під проточною водою і при необхідності очистити. Обсушити паперовим рушником.

2. Гострим ножем зробити розріз так, щоб вийшла порожнина всередині.

3. Посолити і поперчити за смаком з двох сторін і обов'язково всередині.

4. Скибочку бутербродного сиру злегка присипати пластівцями гострого перцю. В рецепт приготування кальмарів, фаршированих сиром, перець додавати зовсім необов'язково, якщо блюдо призначене для дітей, наприклад.

5. В середину тушки вкласти шматочок сиру.

6. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Викласти тушки і обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин.

7. Готові кальмари, фаршировані сиром в домашніх умовах подавати до столу можна відразу. При бажанні додатково їх можна протушкувати під кришкою з соусом, щоб зробити їх більш пікантними і ніжними.

Схожі рецепти