Качка з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати качку з мандаринами. Урочисте і смачна страва приємно здивує гостей. Готую таку качечку я досить рідко, в основному по святах.
Гарного по чуть-чуть. Ця фраза дуже підходить для цієї страви. Тим більше, що качка дуже насичена, м'ясо у неї досить важке. Цей рецепт дуже незвичайний, оскільки я не використовувала традиційні яблука, а додала мандарини і ківі.
- Качка - 1 штука
- Мандарини - 4-5 штук
- Ківі - 4 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Ст. Ложка
Моєму качку під проточною водою.
Натираємо тушку сіллю і спеціями. Мені дуже подобається, який смак дає розмарин. Якщо хочете додати пікантності, можна змастити качку медом - він дасть приємну солодкість. Фрукти очищаємо, начиняє ними качку, закріплюємо за допомогою шпаг.
Увага, друзі! Крильця і ніжки перемотувати фольгою, щоб вони не згоріли у нас в духовці. Викладаємо качку на деко, додаємо стакан води. Можна покласти краплю цедри для аромату.
Запікаємо нашу мандаринову качечку не менше 2, 5 годин при 180 З. Очікування того варте, результат вас приємно здивує!