Качка в рукаві з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви плануєте готувати святковий, або ж просто дуже ситна вечеря, пропоную здивувати своїх домашніх та гостей цими бюджетними рецептом приготування качки в рукаві з гречкою. І гарнір, і гаряче!
Таку качку в рукаві з гречкою в домашніх умовах варто приготувати хоча б раз в житті, щоб зрозуміти, наскільки ж це вдале блюдо! Мало того, що таке блюдо об'єднує в собі і гарнір, і гаряче, що значно спрощує життя, так ще і виглядає святково! Тому при нестачі часу ви цілком можете дізнатися, як приготувати качку в рукаві з гречкою, і подати її своїм гостям! Як це зробити - зараз розповім!
- Качка - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Гречка - 1 Склянка
1. Отже, качку треба натерти спеціями і полити оливковою олією. Маринувати рекомендують 12 годин.
2. Далі качку обмазують майонезом і гірчицею поострее. Кашу відварюємо до напівготовності (10-12 хвилин), фаршируємо качку гречкою. Скріплюємо позиками шпажками або джгутом.
3. Тепер поміщаємо в пакет для запікання, і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.
4. От і все! поливаємо соусом, який виділився в процесі запікання, подаємо до столу! Смачного!