Качка в духовці з картоплею в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся красивим, апетитним, але при цьому дуже простим рецептом качки в духовці з картоплею в рукаві. Готувати досить просто і приємно, а вже до чого ароматним вийде гаряче, словами не передати!
Розповім, як приготувати качку в духовці з картоплею в рукаві. Виходить смачне, ситне, що називається - класичне блюдо. Вам точно сподобається і смак, і колір, і аромат цього розкішного частування! Рекомендую всім спробувати, адже готується дуже просто, а готову страву і виглядає, і куштували, як шедевр найвищого ґатунку!
- Філе качки - 600 грам
- Картопля - 700 грам
- Апельсин - 1 штука
- Часник - 1 штука (середня головка)
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком (у мене - прованські трави, паприка, білий перець, мелений імбир, сіль)
- Масло оливкове - За смаком
1. Качку промиємо, трохи відіб'ємо, складаємо в салатницю. Змішаємо оливкова олія і апельсиновий сік зі спеціями і подрібненим часником, цією сумішшю натираємо качку - і нехай стоїть годину. Тим часом нарізаємо картоплю брусочками, цибуля - півкільцями.
2. Тепер складаємо в пакет для запікання картоплю і цибулю, посипаємо їх сіллю і спеціями. Наверх - шматочки качки. Збризкаємо картоплю маслом, зауважимо краю пакета і відправимо на годину в духовку запікатися при 180 градусах.
3. От і все! Подаємо до столу, посипавши свіжою зеленню!