Кабачкові рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, але одночасно смачне і ошатне блюдо. А яке розмаїття начинок можна придумати: від складних, типу салатів, до шматочка помідора з листочком руколи, як у мене. Просто і смачно.
Спочатку потрібно посмажити тонко порізаний кабачок. Потім кожен шматочок змастіть майонезом, загорніть в нього помідор і зелень у вигляді рулетика. Сніданок готовий!
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Рукола, петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Приготуємо продукти. Кабачок беріть молоденький, щоб насіння не були виражені. Все ретельно вимийте.
У кабачка відріжте з двох сторін попки. Наріжте тонкими пластинками. Додати сіль.
Обсушити листочки кабачка і посмажте в маслі з двох сторін до готовності.
Дайте їм трохи охолонути, щоб можна було взяти руками.
Поріжте брусочками помідор.
Кожен листочок кабачка змастіть майонезом, посипте перцем меленим, покладіть шматочок помідора і листочок руколи.
Поверніть кабачки в рулетики.
Вставте пластини, прикрасьте помідорами і зеленню. Подавайте до столу як теплими, так і в холодному вигляді.